käärmeenripuli21.4.2017 12:12
1/22
Kiusaaminen ammattikorkeassa, mitä?:D

Joo, kiusaamista on jopa vanhainkodeissa, ja silleen. Mutta eilen kohtasin kyllä ihan erikoisen tapauksen! :D seisoskelin pihalla tupakalla ihan normaalisti, kun eräs kuningatar joka on inhonnut mua tarhasta lähtien (oi kyllä, tuurillani hän päätyi samaan lukioon ja jopa AMKiin <3) tupsahti myös pihalle. Olin mielessäni että jahas, hän siinä. Ja mitä tapahtuu? Tää likka rupeaa osottelemaan mua ja huutaa "kattokaa nyt mikä laiska katse!! Ei ihme ettei yliopistoon päässy. Saatanan typerys!"

Menin ihan lukkoon, tiesin että hän on röyhkeä mutten ihan tätä osannut odottaa. Sain sanottua lopulta, että rauhotus nyt. Mulla siis on tapana olla ystävällinen eikä tarttua vittuiluihin. Siihen hän sit sanoi "hahhah rupeetsä uhoo?? Oot yks iso vitsi."
Siihen en enää sanonu mitään, aloin vaan räpläämään puhelinta.

Tänään meininki jatkui. Joka kerta kun olen hänet ohittanut, olen saanut kuulla mm. Oksentamisääniä. :D mitä tälle kannattaisi siis nyt tehdä? En uskonut et tällanen ois ees amkissa ees mahdollista. Viimeksi yläasteella kohtasin tällaista kohtelua. Ja ei, en aio kahta vuotta kuunnella olevani mm. Laiska huora.