_weedcloud_15.6.2017 0:52
1/8
Kiusaaminen

Hei. Päätin tulla avautumaan kiusaamisesta sillä ajattelin että tänne kirjoittaminen helpottaisi mun paskaa oloa..

Oon ollut kiusattu ihan eskarista asti, mutta siihen ei oikeen koskaan puututtu kunnolla. Kun pääsin 6-luokalta olin niin onnellinen ja ajattelin et voisin alottaa kaiken ihan alusta,saisin paljon uusia kavereita sekä ehkä jopa poikaystävän ja mikä olisi ollut parasta kukaan ei tietäisi musta mitään ja kusaaminen ei jatkuis.

Ylä-asteella kiusaaminen tietty jatku.. 7lk käytävillä huudeltiin,osoiteltiin,kuiskittiin ja naurettiin. Kestin sen paskan sillä mun paras kaveri oli tukena ja on aina ollut ihan eskarista asti. 8lk. se oli aika lailla samanlaista mutta annoin olla sillä ajattelin että se loppuisi niin. 9lk;kylillä levitellään paskaa että olen vitun moinen lutka/huora, sekä kaikkea muuta mahdollista paskaa.Kouluun on pelottanut mennä,tunneilta oon lintsannut ja itkeny monet tunnit vessassa sillä ahdstus on suuri.. Oon miettiny että kun rakastan yli kaiken urheilua sekä meikkaamista että sekä musta tekee vitunmoisen lutkan.

Yritin tässä ysin lopulla tutustua uuteen poikaan joka just muutti tänne. Etin viikon ajan pitkin somee sen facee,snäppii yms en edes silloin tiennyt hänen nimeään.. Noh, lopulta onnisti.Löysin tämän jätkän snäpin ja menin juttelemaan. Kyseinen jätkä sano et on kattellut mua pitkään jo koulussa muttei oo tienny musta mitään.. juteltiin ihan kaikesta ja vaikutin kuulemma todella mukavalta, olin sen mielestä tosi nätti, ja se pyysi mua ulos ja sano ettei jaksa oottaan kunnes nähään ja että hän halaisi mua tiukasti silloin.Kerettiin jutteleen vähänpäälle tunnin kunnes sanoin että mulla alkaa treenit ja ne kestää 1,5h ja sanoi että odottaa mua sen aikaa ja juteltaisiin lisää mun treenien jälkeen. 1,5h siinä menikin ja jätkää ei enään kiinnostanut olla mun kanssa missään tekemisissä sillä kaikki jotka mut "tuntee" oli mennyt musta puhuun sille paljon kaikkee paskaa ja että oon vitunmoinen lutka..

Nyt olen jo päässyt 9lk ja syksyllä odottaa lukio.. En jaksa edes toivoa että asiat oisi siellä toisin sillä tiedän että samaa paskaa se vain olisi.. Menetin mun parhaan kaverin.. 10 votta kerettiin olee toistemme rinnalla hyvinä ja huonoina hetkinä.. Parhaan kaverin perässä meni loputkin kaverit ,a pokaystävä jätti.. Yritin sopia mun parhaan kaverin kanssa mutta hän ei edes vastannu aluksi viesteihin.. Sitten hän kertoi ettei halua olla mun kaveri enään/ ei pysty, että hän ei tiedä mitä elämä on ja että hänen pitää yrittää ettii itteensä sillä hän muka ois eläny elämäänsä mun kautta..

Nyt oon kesälomalla, nää päivät olen ollut vain kotona ja katsonut netflixiä.. Mulla ei oo kavereita joidenka kaa viettää aikaa enkä voi saada kavereita tältä paikkakunnalta.. Mutsi sanoo että yritä saada niitä kavereita täältä, meet vaan porukkaan mukaan mutta se ei oo niin helppoa.. sekä että en sais muilta paikkakunnilta kavereita hommaa siks ettei mun tarvis ravata junalla joka paikas.. Mulla on kokoajan painava tunne,mikään ei huvittais,on niin tyhjä olo enkä enään tiedä mitä tekisi... Välilä ajattelen että kumpa en aamulla heräisikään...