Haullasi “” ei löytynyt yhtään osumaa

Tarkista hakusi ja poista mahdollisia rajausehtoja

evacuatedd30.5.2017 12:05
1/15
kirjastossa oli nii söpö työntekijä!

äiti pisti mut ettii jotai levyä, enkä itekkää oikee tienny et mitä oon hakemassa. menin sit suoraa siihe tiskille ja kysyin tältä mieheltä et osaisko se auttaa mua ko en oikee itekkää tiiä mitä haen :D sit se vaa et joo tottakai! sit sanoin et no semmosta juhlalevyä lakkiaisii, et löytyykö mistä päin. se sit vei mut siihe levyhyllylle ja rupes selaa sillee "jazz... soul... hengellinen... musta tuntuu että ihan tätä sä et eti" olin et joo en ihan kyllä :D

sit se kävi kysyy joltai toiselta mieheltä apua, ja sano mulle et ko ei hänellekkää kyllä ihan nää kirjaston levyosastot oo kovin tuttuja. sit selailtii siinä varmaa 5min yhessä niitä levyjä ja juteltii vaa kaikenlaista D: se vitsaili siinä kaikkea et "no eiku laitat kato vaa spotifystä jonku valmiin listan, vaikka kovimmat hitit juuri nyt tai sit se rokkilista, ja sit viel laitat sillä ilmaisversiolla nii tulee kivasti ne mainoksetki joka välii!" nauroin ja olin et hahahaha joo hehehe ja se et "okei saattas kyl tunnelman tappaa aika pikasee" siin sit viel selailtii ja se nappas jonku rock levyn siitä ja oli sillee et "no testaa tätä!" nauroin et haha joo tällä mennää.

valitsin sit vaa jonku levyn ja kävelin siihe tiskille ja sanoin et "tän mä otan nyt ja jos äitille ei kelpaa nii voi käyä ite sit kattomassa ko tietää millasta hakee" ja se et hehe joo nii se kannattaa jnejne.

sit tajusin et tosiaan, mun kirjastokortti on kotona palasina :D kysyin et voinko lainata ajokortilla, nimellä, henkilötunnuksella tms ja sit se et "no voit sä mulle sun nimen kyllä kertoa! mut meil ei nyt kyl valitettavasti viime aikoina oo voinu tehä sillee. tai okei ehkä me sun kaa voidaan tällä kertaa vähän kiertää"

no ei sit voitu ja levy jäi sinne

sit olin siitä lähössä ja se viel kyseli et nii millo ne lakkiaiset nyt olikaa ja onnitteli mua ja taivasteli kuinka aika menee äkkiä :D sit vaa lähin sillee moro koska tuli kiire ko en aatellu et mulla menis yli 15min kirjastossa D:

huoh se oli mukava
ja sillä oli söpöt silmälasit ja se oli mua vähän vanhempi, joku parikymppinen epäilisin
harmi vaa ko minen tiiä siitä ees sen nimeä ja se tietää mun

yhyy auttakaa