parisuhdekaipaaa3.8.2018 21:35
1/3
Kipeästi apua suhteeseen... auttakaa!

Olen 19v, seurustellut saman pojan kanssa nyt 2,5v. Alkuajan ongelmia olivat miehen päihteiden käyttö, joka kuitenkin loppui minut tavattuani. Suhde oli hyvää ja molemmat nautti siitä, kunnes tämän vuoden tammikuussa mies lähti armeijaan. Puoli vuotta siellä oltuaan (on yhteensä vuoden) alkoi suhde kaatua siihen, ettei mies nähnyt tarpeeksi usein kavereitaan. No, asiasta keskusteltiin ja yhtäkkiä hän sanoi, että suhteen tulevaisuus pelottaa siksi, koska tahtoo armeijan jälkeen käyttää päihteitä sillointällöin. En itse pidä päihteistä lainkaan.

No, nyt olemme sitten ns eronneet ja hengaillaan viikonloppusin kun siltä tuntuu yritetään myöhemmin uudelleen. Mies toivoo, että näkisin muita miehiä ja hän on itsekin kännipäissään yhden tytön nähnyt ja jutellut, vaan siksi, että me molemmat tajuaisimme kuinka paljon toisiamme rakastamme. No, tänään kävin hänen luonaan ja kysyin asiasta, niin voi sitä anteeksipyynnön tulvaa... Hän haluaa kuulemma vain minut ja meidät yhdessä, mutta silti toivoo että nähdään muita? Silti olemme eronneet hänen toiveestaan?

Hän haluaa kuulemma yrittää kanssani uudelleen, kun molemmat ollaan "kasvettu ihmisinä". Omasta mielestä lähinnä hän miettien omaa päihteidenkäyttöään. Hän kutsuu tätä tilannetta siksi, että "olemme eronneet, mutta emme pysty olemaan toisistamme erossa". Tottahan se on, mutta tää hajottaa ja satuttaa. Sattuu jo se, että hän on puhunut toiselle naiselle ja silti sanoo haluavansa minut.

En jaksa tämmöstä, koska omasta mielestä asiat selvitetään ja sit ollaan tai ei olla. Rakastan tätä miestä tosissani ja hän minua, mutta alkoholi ja muut päihteet on liian iso asia mulle. Koko suhde on ollut muuten täydellistä molemminpuolin... Kaikki ihmiset ympärillä sanoo mulle, että anna suhteen olla, älä kiduta itseäs. Mutta jotenkin, tahtoisin uskoa miehen sanat, että kyllä me kasvetaan, kyllä me yritetään ja saadaan tää toimii, hengaillaan muutama kk vaan ennen sitä...

Mitä mun pitäisi tehdä ???