Bellax26.3.2018 12:40
1/10
Kiinnostunut tuntemattomasta, pitäisikö lähestyä?

Oon sit mennyt kiinnostumaan eräästä samassa koulussa olevasta jätkästä, jota en edes tunne yhtään... Sen olemus, tyyli ja ulkonäkö on vaan jotain niin täydellistä, että itse asiassa kiinnitin siihen jo huomiota yli vuosi sitten lukion ykkösellä, kun oltiin jollain samalla kurssilla. Aina välillä siis viime vuonnakin näin sitä koulussa, mutta sammutin aina kiinnostukseni sen vuoksi, et aattelin vaan suoraan ettei sellanen jätkä tuu ikinä musta kiinnostumaan.

Tähän väliin voisin kertoo tästä itse jätkästä sen verran, että hän vaikuttaa vähän ujolta, eikä pyöri missään ns. suosituissa piireissä. Hänellä on yksi sellanen kaveri, kenen kanssa hän tuntuu aina viettävän aikansa. Tää kaveri on sit sellanen vähän sosiaalisempi tapaus, minkä seurauksena sit tää jätkäkin hengaa välillä muussakin seurassa. Sit kans useemman kerran oon törmännyt tähän jätkään kaupungilla, kun hän on vanhempiensa/vanhempansa seurassa, mikä on musta jotenkin kiva. Oon itsekin siis aika ujo, enkä pyöri missään suosituissa piireissä, ja lisäks itsekin tykkään hengailla äitini kanssa esim. kaupungilla. Tunnen siis aina välillä samaistuvani tähän poikaan aika vahvasti... :D Sit vielä lisäks, mun silmään tällä jätkällä on ihan täydelliset kasvonpiirteet, siis harvoin ihailen kenenkään ulkonäköä näin paljon. Lisäks tän jätkän vaatetyyli on oikeesti hieno, itsekin haluaisin pukeutua samalla tapaa, jos olisin poika.

Mulla oli säätöä erään toisen jätkän kanssa nyt viime syksynä, mikä tavallaan todisti mulle, et muhunkin voi joku ihastua jne, koska kukaan ei muhun aiemmin ollut ollut ihastunut, tai ainakaan tuonut sitä ilmi. Toi juttu kuitenkin päättyi jo useampi kuukausi sitten, ja nyt viimesimmän kuukauden sisällä on mulla noussut kiinnostus tätä jätkää kohtaan, josta sen koko viime vuoden vaan aattelin, ettei mulla tuu ikinä olemaan mahdollisuuksia. Enkä kyllä vieläkään osaa kuvitella, et näin upeelta vaikuttava jätkä vois ikinä kiinnostua musta, mutta toisaalta tuntuu, että miksei, kiinnostuhan tää aikasempikin. Ongelma on vaan se, etten oikeen tiedä pitäskö mun tehdä jotain, vai edelleen vaan unohtaa koko homma. Mua kiinnostais tosi paljon saada tietää millanen ihminen hän oikeesti on, mutta tutustuminen tuntuu mulle aina hankalalta. Ei olla oikeestaan koskaan oltu tekemisissä, kerran oltiin jossain samassa ryhmätyöryhmässä, ja jollain kurssilla hän kysyi multa onko yks laite vapaana :D Seuraan häntä ig:ssä ja hän seuraa takaisin, mutten esim. snäpissä oo uskaltanut lisätä, kun en kys. sovellusta muutenkaan hirveesti käytä. Tavallaan houkuttais päästä tutustumaan, mutten uskalla. Tuntuu, et se aattelis vaan et oon joku idiootti, ruma jne, kun mun ajatuksissa hän vaikuttaa niin törkeen täydelliseltä D:

Ääää, samaistuuko joku tai jotakin? En oo ihan varma mitä tällä keskustelulla edes haen, kai sitä vaan piti päästä purkamaan tätä säälittävää oloani jotenkin :D Mut jos joku osais jotain rohkasevaa sanoo tai kertoo omia kokemuksia niin antakaa palaa vaan!