lissuuuuu27.6.2017 13:51
1/17
Kihlausko tulossa

Hei!

Kysyisin teiltä semmosta, että ollaan nyt oltu yhdessä poikaystäväni kanssa reilu vuoden verran, asuttu yhdessä nyt 3kk, puhuttu suhteen vakavuudesta ja siitä että olemme molemmille ne elämänsä rakkaudet, halutaan viettää koko elämä yhdessä ja halutaan toistemme kanssa naimisiin.

Nyt sitten tämän vuoden puolella ollaan puhuttu kihloista ja hän sanoi jo maaliskuussa ettei tarvitse kauan odottaa, että saan sen ensimmäisen vasempaan nimettömään. Nyt sitte juteltiin asiasta uudelleen ja kertoi, että on jo jonkun aikaa miettinyt asiaa kunnolla,ja kyseli sitten mun sormen kokoa(jota en tienny, mut nyt tiiän ku kävin koruliikkeessä mittaamassa),lisäksi halus tietää millasta sormusta oon aatellu,et mikä ois mun tyyliä. Ollaan siis 21 ja 25 vuotiaita, opiskellaan Amkissa molemmilla jäljellä n.2 vuotta, ollaan puhuttu lapsista, omasta kodista jne. Ja vie viestien loppuun laitto, ettei se naimisiin meno oo mahdotonta ensikesänä, kun mummoni sanoi että täällä tanssitaan häitä ensi kesänä, siihen hän vastas "ettei sitä tiedä😉😍❤"

Ja kaiken kukkuraksi ollaan siis nytten etäsuhteessa kesän ajan,poikaystäväni on meidän yhteisessä kodissa ja minä vanhempieni luona reilu 400km päässä,eilä nähdä kuin kerran kuussa viikonlopun ajan töiden takia, joten normaali yhteiselo avopuolisonsa jatkuu syksyllä kun koulut jatkuvat.

Mitä mieltä olette kannattaako odottaa kihlausta vielä tän kesän aikana/lähiakoina??