EIIu2.4.2018 14:57
1/13
(Kevyt)seurustelusuhde

Ensin pohjustan meidän suhteen tilannetta. Ollaan oltu 3vuotta hyviä ystäviä, myöhemmin alettiin viettämään paljon aikaa keskenämme ja päädyttiin harrastamaan seksiä. Ensin salattiin se kavreilta, mutta lopulta osittain yhteisten kavereidemme painostuksesta ja jatkuvan kyselyn takia sovittiin että seurustellaan. Suhteemme on väliaikainen, tiedetään molemmat että jos jotain elämänmuutoksia tulee suhde luultavasti loppuu. Ei myöskään suunnitella tulevaisuuttamme yhdessä. Itse olen välillä miettinyt että ei tässä ole mitään järkeä, koska saatan seurustellessani missata jonkun huikean tyypin. Enkä haluaisi ikimaailmassa loukata poikaystävääni hänen selän takana.

Katsoin viikonloppuna YouTubesta kaisambun videon jossa puhuttiin tietynlaisesta vapaasuhteesta ja aloin tavallaan kiinnostumaan aiheesta. Meidän suhteessa tärkein asia on että viihdytään keskenämme hyvin, voidaan olla rennosti ja saadaan nautintoa toisistamme. Sanoisin että tuodaan toistemme tämänhetkiseen elämään jotain hyvää lisää. Huono puoli on se että seurustellessa henkilön jonka kanssa ei ole tulevaisuutta, alkaa väkisinkin miettiä millaisen ihmisen kanssa se voisi olla ja mistä jään paitsi tämän takia. On kahlittu olo, mutta silti toisesta ei haluaisi luopua millään.

Siksi olen alkanut miettiä voisiko ns. "Kevytsuhde" toimia. Ajattelisin että siinä ollaan yhdessä koska se tuo molemmille jotain lisää. Vähän niinkuin friends with benefits, mutta sillä ehdolla että sitä ei tehdä muiden kanssa jollei niin sovita. Rajat olisi fyysinen kontakti muiden kanssa, koska tiedän että se minua loukkaisi. Kuitenkin muita saisi tavata jos haluaa ja jos nyt sattuisi käymään niin että joku toinen löytyisi, niin siitä juteltaisiin ja päätettäisiin lopettaa meidän juttu yhdessä.

Musta tuntuu että tämä olisi tosi hyvä tapa pysyä ystävinä ja voisi lisätä puhumista näistä asioista. Lisäksi saataisiin olla yhdessä samalla tavalla, nauttia toisistamme kahlimatta toisiamme itsellemme. Tai kahlimatta itseään toiseen. Myös ehkä toisen itsestäänselvyytenä pitäminen saattaisi muuttua.

Ajatuksia? Tai kokemuksia?