Itstiiaa4.3.2018 7:51
1/8
Kertokaa teiän Tinder-treffeistä/kokemuksista!

Oon joskus lukenu näitä keskusteluita aiemmin ja oon yleensä nauranu vedet silmissä niille joten päätin itsekkin tehä tälläsen keskustelun :)

Mulla on ollu tinder nyt jonkin aikaa ja kaikkee mielenkiintosta on tullu vastaan. Löysin mm. mun yläasteen aikaisen ihastuksen sieltä ja sit alettiin juttelemaan. Meiän keskustelun paras ja kiusallisin osa meni jotenkin näin:

Mä: Mitä sä tykkäät tehä vapaa-ajallas?
Se: Nussia
Mä: Kivakiva :D


Onneks sieltä on löytyny muutama hyväkin tyyppi. Yksillä treffeillä lähettiin yhessä juomaan ja sitten kännissä tää jätkä mulle selitti mulle yhteiskunnan asioista erittäin upealla tavalla. Meillä oli juomat siinä pöydällä: mulla oli novellen vesipullo ja sillä kaljaa. Sitten se selittää siinä et "Yhteiskunta haluaa sun olevan tää novelle mutta sä oletkin karjala ja ylpeä siitä!" Sitten se heitti sen mun vesipullon lattialle ja jatko selittämistä sen kaljamukin avulla :D

Tossa perjantaina oli mun elämän parhaat treffit. Käytiin eka syömässä ja sit lähettiin ajelemaan sen autolla. Se vei mut jonnekkin näköalatasanteelle missä oli niin upee maisema ettei sitä voi päihittää. Siis olin ihan sanaton kun päästiin sinne! Oltiin siellä hetki kattomassa auringonlaskua ja lähettiin taas ajelemaan ja juteltiin samalla. Meillä on samanlainen huumorintaju ja juttua kyllä riitti! Sit se vielä vei mut kotiin vaikka oisin päässy bussillakin! Ja sit illalla se viel laitto mulle viestiä että olihan mulla varmasti hauskaa. Siinä vaiheessa mun sydän suli kun tajusin et se oli eka jätkä jota oikeesti kiinnosti että viihdyinkö mä <3 Se jätkä oli niin ihana ja ystävällinen ja hauska ja rento jne. Mä jotenkin samantien tunsin että se on erilainen kun kukaan muu minkä oon tavannu <3. Ens viikolla on tokat treffit :)

No siinä oli muutama mun kokemuksista, nyt on teidän vuoro!