farkkutakki27.7.2017 19:14
1/28
Kertokaa mp mitä teen tän asian suhteen

Mulla on suuri ongelma, koska oon ihastunut tosi paljon yhteen poikaan. Oon ihastunu viimeeks kehenkään noin kuus vuotta sitten, eli ei oo mitenkään yleistä mulla.
Tapasin tän pojan ekan kerran toukokuussa, kun työt alko, ja kohta työt loppuu niin en enää näe sitä. Meillä on ilmeisesti useampi vuosi ikäeroa. (en tiedä pojan ikää) Hän on käyny jo armeijan ja mä täytän parin kuukauden päästä vasta kaheksantoista. Eli en tiiä ees kiinnostaako näin "nuori" D:D
Mulla ei oo mitään tieto seurusteleeko hän. (oletan että ei kaikista jutuista ym.)
Meillä on aina hyvät puheenaiheet, ja juttua riittää. Paitsi että mä oon välillä innostunu liikaa ja sanonu ihan tyhmiä juttuja koska oon ollu niin sekasin hänen kanssaan. Etenkin viimepäivinä on ollut paljon tuijottelua/vilkuilua. (Etenkin kun hän kävelee työpisteeni ohi on tullut molemmin puolin tuijoteltua pitemmän aikaa)
Mulla on hänen puhelinnumeronsa, mutta oon tosi ujo laittamaan viestiä, varsinkin kun en tiiä ees onko se kiinnostunut tai seurusteleeko jo valmiiks, tai onko kiinnostunu jostain toisesta. Oon ihan sekasin tästä tyypistä, mun on vaikea hengittää kun ees mietin sitä ja hymyilyttää ihan kauheasti koko ajan. Ääää.
Sori tää lapsellinen kirjoitus, kukaan ei varmaan usko mun ikää, mutta sanokaa miten kannattaa edetä. En tiiä mitä tehdä tän kanssa.

Kysykää jos jotain oleellista informaatiota puuttuu. :D