ihanavalo29.4.2017 10:18
1/6
Kertokaa mielipiteenne! (hyväksikäyttö?)

Haluaisin siis tietää, että voinko tehdä viime viikonlopun tapahtumista rikosilmoituksen. Mun kaverit sanoo että pitäis tehdä, mutta mua pelottaa että ne ei ottais mua siellä tosissaan. Joten haluisin muiden mielipiteen tästä, että meniskö tää hyväksikäytön/raiskauksen puolelle.

Menin siis baariin herra x:n ja hänen seurueensa kanssa. En tuntenu tätä herraa hirveen hyvin, mutta ollaan tavattu muutaman kerran ja oletin että hän on mun kaveri. Baarissa aloin sitten oksentaa, kun olin juonut liikaa tyhjään mahaan ja tää herra x vei mut sit hänen kämppäänsä, vaikka pyysin päästä kotiin. Mulla ei oo loppuillasta juurikaan muistikuvia, pelkästään jotain välähdyksiä sieltä täältä.

No, muistan kuinka mut laitettiin nukkumaan sohvalle. Sit heräsinkin yhtäkkiä tän herran sängystä siihen, että se panee mua. Olin liian kännissä et oisin saanu laitettuu vastaan, nii en päässy siit tilanteesta pois. Yritin kyl sanoo et en haluu mitään, mut ei se auttanu.

Eli siis, onko tää teidän mielestä raiskaus/hyväksikäyttö? Tiiän et nyt on vähän turha ilmottaa jälkikäteen ku on periaatteessa vaan sana sanaa vastaan, mut kaverit on sitä mieltä että pitäis.