querido13.5.2017 9:05
1/3
Kerronko hänelle tunteistani?

Täällä on vähän parempaa pohjustusta hommaan: https://www.demi.fi/keskustelut/suhteet/eiiii-oon-tainnut-ihastua-nettituttuun


Mutta lyhyesti sanottuna, oon jutellu kohta kaks kuukautta yhen netissä tapaamani jätkän kanssa ja meillä synkkaa tosi hyvin. Kumpikin tykkää jutella toiselle ja ollaan jo puhuttu että tavattaisiin (välimatka n. 450km). Mä oon kehitelly siihen jo ihan kunnon ihastuksen ja mulla keittää kun en tiedä mitä hän tuntee, ja ilmeisesti tämä keittäminen näkyy nyt myös tavassani jutella hänelle.

Tänä aamuna hän alkoi ihmetellä että mikä mua vaivaa, olenko vihainen, eikö enää kiinnosta jutella? Välttelin kaikki kysymykset ja lopulta molemmat ärtyivät (mä hänen tivaamiseen, hän mun välttelyyn). Kinattiin melkein kaksi tuntia, hän ei suostunut vaihtamaan aihetta, joten lopulta aloin ignooraamaan saadakseni ajatukseni selviksi. Sen yllyttämänä hän soitti mulle (emme ole kertaakaan puhuneet puhelimessa) ja jatkoi kunnes vastasin. Räyhäsimme toisillemme hetken ja lopulta hän totesi, että ei sano enää mitään ennen kuin kerron mikä mua vaivaa. Nyt hän on sitten ignoorannut kaikki viestini.

Kerronko? Ja jos kerron, niin miten teen sen säikäyttämättä häntä ihan tyystin?