Desins28.7.2017 17:24
1/2
Kerron teille

Tarinan suhteestani.

Viitisen vuotta vietin yhdessä iki-ihanan Brittimiehen kainalossa, suunniteltiin elämää, tulevaisuutta ja kaikkea muuta. Harrastettiin yhdessä ja keksittiin yllätyksiä toisillemme, välillä vitutti mutta noin. 3 vuotta vierähti sulavasti.

Sitten iski joku kynnys. Mies laiskistui, lopetti työnteon koska minä KYKENIN elättämään hänet sekä itseni. Uhrauduin raatamaan, käyttämään rahani elämiseen enkä itseeni. Ehkäpä juuri sen niin sanotun rakkauden vuoksi.

Yli vuosi sitten ihastuin, ihastuin tulisesti. Kirjoitin jopa piskuisesti siitä tänne mutta luulin miehen unohtaneen minut (https://www.demi.fi/keskustelut/suhteet/kertokaa-onnettomia-ihastustarinoita#.WXtxjoiGPIU) joten minäkin päätin unohtaa hänet. Jo tässä vaiheessa suhteeni oli raunioina, mutta minä olin idiootti enkä päästänyt irti siitä tutusta ja turvallisesta.

Kolme viikkoa sitten päätin lopulta, nyt lähtee tämä tyttö Suomeen. Sanoin että lähden, pakkasin ja menin. Soittoja on tullut että palaanhan vielä mutta pysyn sanassani "Tää oli tässä, hyvää tulevaisuutta sulle." Viime viikot on vierähtäny nyt mukavasti, vuokrakämppää laitettu (vanhemmille kiitos avusta), elämänilo palaillu. Vanhoja kavereita on tullu nähtyä ja urheilenkin taas reippaasti enemmän.

Huomenna tai ylihuomenna olis kanssa treffit tämän mysteerimiehen kanssa yli vuoden takaa ja fiilikset ei vois olla paremmat. Elämä osaa vaan olla paljon parempaa kun pidän huolta itsestäni enkä manipuloivasta avomiehestä.


Siinä vähän jotain. Kertoilkaa omia jättämisjuttujanne tai antakaa vinkkejä ensitreffeille. En kuitenkaan yli viiteen vuoteen oo deittaillu. :D