ellluuul19.4.2018 17:07
1/9
Käyttikö ex mua vaan hyväksi?

Eli seurustelin exäni kanssa noin 8 kuukautta ja erostamme on nyt tasan 2 kuukautta. Kyseinen suhde oli minulle ensimmäinen vakava parisuhteeni ja koin tavallaan kaiken ensimmäistä kertaa exäni kanssa. Se selittänee hyvin vahvan kiintymykseni. Ennen suhdetta tiesin tyypin entuudestaan jo about 5 vuoden takaa ja minulla oli hänestä hieman negatiivinen kuva. Hän oli minun silmissäni juuri sellainen ''bensalenkkari'' ja olevinaan kova poika, joka oli vähän liian kova juhlimaan.
Noin 9kk sitten kuitenkin päädyimme täysin sattumalta samaan paikkaan juhlimaan ja hän ilmaisi välittömästi kiinnostusta minua kohtaan. Tuolloin olin hieman vastahakoinen ja lähinnä nauroin miehen iskuyritykselle, mutta kumminkin vietin loppuillan hänen seurassaan ja suojamuurini alkoikin rakoilla ja jopa nautin hänen seurastaan. Seuraavana päivänä hän otti minuun yhteyttä ja kertoi haluavansa tavata uudestaan. Suostuin ehdotukseen ja näin häntä melko säännöllisesti seuraavan kuukauden ajan. Ei mennyt kauaakaan kun hän kertoi olevansa ihastunut minuun, todeten myös että ''et sä varmaan tällästa luuseria halua''. Minulla ei ollut tuolloin sen vahvempia tunteita miestä kohtaan, korkeintaan kiinnostusta ja sanoinkin hänelle, etten usko olevan se oikea hänelle, vakuutellen kuitenkin hänelle ettei vika ollut lainkaan hänessä, vaan ajoituksessa ja minussa.
Mies jaksoi kuitenkin sinnikkäästi uskoa, että saisimme jutun toimimaan ja saikin mieleni puheillaan, teoillaan ja ylipäätään kaikella vaivannäöllään ihastumaan itseensä.
Aloimme seurustelemaan ja suhde oli alusta asti hieman vaikea. Miehellä oli tapana ryypätä joka viikonloppu ja kännipäissään purata stressi minuun mm. huutamalla, haukkumalla ja muuten vain olemalla töykeä. Muutamaan otteeseen hän jättikin minut humalassa ja aamuyöllä tai seuraavana aamuna pahoitteli ja kertoi, että ei missään nimessä halua erota ja ettei muista mitään edeltävän illan tapahtumista. Kertoi tarvitsevansa minua ja rakastavansa.
Annoin anteeksi kaikki sekoilut ja perseilyt joka kerta. Suhteen alkupuolella mies ylisti minua siitä ja kertoi olevansa kiitollinen, kun on löytänyt näin ymmärtäväisen ja hyväsydämisen ihmisen rinnalleen.
Noin suhteen puolivälissä tilanne riistäytyi kokonaan käsistä. Mies teki mitä lystäsi, lähti viikoksi ryyppäysreissulle minun mielipidettäni kysymättä tai siitä välittämättä, perui useasti meidän yhteiset suunnitelmamme jotta pääsi kaljoittelemaan ja käyttäytyi minua kohtaan yleisestikkin epäkunnioittavasti ilman minkäänlaista syytä. Miestä ei enään kiinnostanut miten hänen sanansa ja tekonsa vaikuttivat minuun. Miestä ei enää kiinnostanut sen kummemmin minun kuulumiseni vaan esimerkiksi hänen exiensä. Hän alkoi siis olemaan todella välinpitämätön. Aloin tietenkin oireilemaan ja otin asian monesti puheeksi, jolloin sain vastaukseksi joka kerta jotakin tämän tyyppistä ''Jos sulla on niin paha olla mun kanssa niin ei tarvi olla, jätä mut sitten.'', ''Mitä vittua taas selität/kitiset/vingut/valitat?''.
Koitin sitten vaan niellä kaiken mitä hän eteeni heitti ja tässä kohtaa täytyy sanoa, että exäni oli todella hyvä puhumaan ja manipuloimaan. Lupasi jatkuvasti muuttua ja kaiken muuttuvan vielä paremmaksi. Siksi kai aina jäin.

No ensimmäisen puolen vuoden jälkeen sain kuulla hänen pettäneen minua erään exänsä kanssa, josta olin aina ollut hieman ''vainoharhainen''. Pettäminen tapahtui baarissa ja exäni oli tarkoitus sinä yönä tulla minun luokseni yöksi. Olin jo kuullut pettämisestä siinä kohtaa kun hän alkoi soitella (kertoakseen kai pikku hiljaa lähtevänsä meille päin), joten en vastannut puhelimeen. Tunnin päästä saan 10 viestiä, joissa hän haukkuu minua ja kertoo ettei halua olla enään missään tekemisissä kanssani ja että minä suorastaan kuvotan häntä, eikä hän voisi olla onnellisempi päästessään minusta viimein eroon. Näitä viestejä seurasi puhelu, jossa hän karjui vihaavansa minua, koska oli joutunut ajamaan kännissä autolla kotiin kun en vastannut puhelimeen. Puhelun lopuksi hän jätti minut.
Yllätyksekseni exäni ääni ei ollut muuttunut kellossa aamuun mennessä. Hän oli edelleen käsittämättömän vihainen ja suorastaan raivostui kun mainitsin kuulleeni pettämisestä. Hän ei siis myöntänyt ja oli edelleen sitä mieltä, että ei halua olla kanssani enään.
Seuraavana yönä kuitenkin soitin hänelle itkien jo anelin häntä tulemaan luokseni ja hän suostui. Itkin hänen sylissään tunnin verran jonka jälkeen hän ehdotti yhteenpalaamista. Suostuin samantien, olin niin sokeasti rakastunut.
Kuukauden ehdimme taas olla yhdessä, kunnes hän jätti minut ilman kummempaa selitystä ja aivan puskista SELVINPÄIN. Olin juuri herännyt hänen luontaan ja hän oli töissä kun sain viestin puhelimeeni ''et ei tää enää toimi''.

Olin aivan palasina ja olen ollut tähän asti. Toisin kuin exäni, joka näyttää nauttivan sinkkuelämästään. Hän otti uuden naisen kuvoihin neljän päivän kuluttua erosta, harrastaen ilmeisesti kuitenkin irtosuhteita vielä lisäksi. Eromme jälkeen hän on ollut ryyppäämässä joka ikinen viikonloppu ja päällepäin hänellä ainakin näyttää olevan hauskaa. Hän on haukkunut minut huoraksi yhteisille kavereillemme ja käskenyt minua tappamaan itseni (myöhemmin pahoitellen).

Hän ei ole halunnut nähdä tai pitää minuun minkäänlaista kontaktia eron jälkeen. Eikä hän pitänytkään mitään yhteyttä lukuun ottamatta yhtä viestiä jossa pahoitteli käytöstään ja yhtä puhelua (molemmat tapahtui kännissä).
Pari viikkoa sitten tein kuitenkin pahan virheen ja otin hänet kotiini yöksi ja suostuin harrastamaan seksiä. Hän oli humalassa ja pyysi minua ''puhumaan asiat selviksi'' ja sorruin näkemään häntä. Yöllä juuri ennenkuin nukahdimme hän totesi kylmän viileästi ''muista, et tää oli sit vaa tää yö''.
Kaiken kaikkiaan ihmettelen, että välittikö hän minusta ikinä?Jatkan