Sweetsalt18.3.2018 13:21
1/6
Kaverit lähtee ulkomaille ilman mua

Taustatietona annettakoon, että meillä on viiden tytön porukka, jonka kanssa vietetään aina illanistujaisia ja kissanristiäisiä. Kaksi näistä tytöistä on ollut ihan päiväkodista asti parhaat kaverit, minä tulin kuvioihin n. 7 vuotta sitten ja nää kaks muuta n. 3 vuotta sitten. Nää päiväkotiaikaiset kaverit on tehnyt nyt n. 6 vuotta putkeen joka kesä jonkunlaisen matkan ulkomaille (pohjoismaita ja pari etelän kohdetta). Ja ymmärrän, et ne haluaa viettää kahestaan aikaa tehden reissuja, koska ovat kuitenkin olleet niin kauan kavereita ja ovatkin kuin paita ja perse, vois luulla vaikka sisaruksiks. Ovat siis puhuneet, että käyvät mielellään KAHDESTAAN ulkomailla minilomilla.

Nyt sitten kuulin n. 3 kk sitten, että yks kaveriporukan tyttö on lähdössä niiden mukaan kesällä. Tää tyttö on läheisempi niiden kanssa kuin minä, koska mulla oli tuossa viime vuonna riitaa toisen tytön kanssa ja oli vähällä, et ei menny kokonaan välit. Asiaan liittyi myös mun masennus ja kokemus hylkäämisestä. Kukaan muu ei liikkunut mun kanssa tai kysellyt vointia kuin tämä toinen (2x päiväkotiaikaiset kaverit), jonka kanssa mulla ei ollut riitaa.

Hyväksyin asian omassa mielessä, että se lähtee niiden mukaan, ei haitannu mua, koska tiiän, et se on läheisempi niiden kahden kanssa kuin minä, joten se pääsee kolmanneksi mukaan (en tiiä, onko itse kysynyt mukaan vai onko nää kaks kysynyt mukaan, mutta oletan, et ne on kysynyt sitä mukaan, koska ovat puhuneet kahdestaan reissaamisesta, joten kukaan ei ole ikinä edes kysynyt mukaan).

Nyt sitten sain vahingossa tietää, että tämä neljäskin meidän kaveriporukan tyttö on lähdössä sinne mukaan (luuli siis, että tiedän, joten puhui mulle uudesta passistaan). Olivat hankkineet siis jo passitkin, et ovat päättäneet lähdöstä jo ajat sitten.

Kukaan ei oo kysyny mua mukaan (ja oon olettanut, et ne haluaa mennä kolmestaan, kun ovat puhuneet kolmestaan tekemisestä) ja tämän nejännen osallistuminen on pidetty salassa multa. Pistinkin silmälle, et tää kolmen kopla ei puhunut koskaan siitä ulkomaanreissusta silloin, kun neljäs kaverikin oli paikalla. Niin, ois varmaan lipsauttanut oman osallistumisensa mun korville..

Aattelin, et tästä vuodesta tulee parempi ja et saan paremmat välit mun kavereihin. Mun menneisyyden takia pelkään hyljätyks tulemista. Ja nyt on hylätty olo. Miten suhtaudun asiaan sitten kesällä, kun kaikki lähtee tai kun ne puhuvat innoissaan tulevasta reissusta? En oikeen tiiä, miten pitäisi ylipäätään olla. :( Surettaa.