Suklaakuorrute25.5.2017 10:53
1/9
Kaverit jättää huomiotta

Oon täs huomannu, et mun kaverit välttelee mun seuraa ja ignooraa mua. Tänää tää vietii taas iha överiks... Aamulla toinen kavereistani valitti WhatsAppissa mahakivustaan, joka sattu olemaan kestäny vaa hetken, maksimissaa kai 35min, koska kaveri mainosti heräävänsä kello 11 ja viesti saapui 11.35. Toine kaverini oli nii osanottavainen ja toivo hänelle paranemisia. Mä eilen olin avautunu siitä, kuinka mulla on lähes jatkuvasti maha- ja pääkipuja ja oon niitte kans käyny lääkärissä asti, ollu viikkoja koulusta pois jne.. Nää kaverit ei ollu moksiskaa, ignooras vaa puhu eräästä animaatiosarjasta, jota satun vihaamaan, eli Avatar the last airblenderista ("ATLA") ja Legend of Korrasta ("Korra"). Tietenki jäten kaverini hetkelliseen mahakipuun reagoimatta mitenkää, eipä tehny mieli toivotella mitää paranemisia.
Sitten päästäänkin vielä tuoreempiin tapahtumiin, nimittäi oltii sovittu et tavataa kahelta. Täältä kestää ajaa pyörällä paikkaan, jossa aiottii tavata, puol tuntii näin huonolla kelillä. Puol kaks olin just kövelly ovesta ulos, kun tuli sellainen ihana viesti, jossa ystäväiseni kertoi, että pääsee vasta neljältä. Mulla niinsanotusti kilahti. Oltiin sovittu, et kahelta. Tää tyyppi oli ite ehottanu kahta ja se oli kuulemma ollut hänelle ainoa sopiva aika. No, nyt kuitenkin tää vaa vetäsee et neljältä. Minäpä viisaana tyttönä kirjoitin, etten pääse neljältä. Kumpainenkin kavereistani sattuu tietämään, että meillä syydään kello neljä. :)))
Oon tullu siihen tulokseen, että kumpin näistä oi-niin-ihanista kavereistani sisimmässään vihaa mua.
Vai oonko ihan väärässä?
Analysoidessa asiaa on hyvä tietää, että tää ei todellakaa ollu ainoa tällänen tapaus, tänään vaan satuin todellakin raivostumaan kavereilleni.