UNENSIEPPAAJA17.3.2018 6:30
1/7
Kaverit ja poikaystävä

En oikein osannut muotoilla otsikkoa, anteeksi siitä.

Lähdetään nyt vaikka liikenteeseen siitä, että ollaan kaveriporukalla tunnettu n. 20v ja olen nyt erityisesti viimeaikoina tuntenut olevani hyvin ulkopuolinen.

Tiedän, että kaikki samalla paikkakunnalla (suurin osa) asuvat pitää lähes päivittäin yhteyttä toisiinsa. Kun porukalla nähdään niin nämä kaikki muut tietää toistensa kuulumiset ja mä oon siinä vaan että mitä häh.

Se, mikä on viimeaikoina lisännyt mun yksinäisyyden tunnetta on, että jouduin tapaturman vuoksi pitkälle sairaslomalle. Kerroin tästä meidän wa-ryhmässä jolloin vain osa lähinnä ihmetteli, voivotteli tapahtunutta. KUKAAN ei toivottanut paranemista saatika kysellyt mun useamman sairaslomaviikon aikana lainkaan mun vointia.

Joku ilta mulle tuli tästä jo todella huono olo, koska koko saikkuni olin aikalailla 4 seinän sisällä kotona. Poikaystävä päivät töissä. Samaisena iltana jo sitten itkin tätä kyseistä asiaa ja totesin oloni olevan hylätty. Poikaystävä lohdutteli, että kaikilla on omat menonsa ja plaaplaa mikset lait viestiä itse.
Eilen sitten selvisi, että poikaystävä itse on ollut koko tämän ajan myös yhteydessä yhteen kavereistani, ovat vaihdelleet kuulumisia. Mua ei ole maininnut sanallakaan ja eilen oli jopa kotimatkalla käynyt kyseisen kaverin luona viemässä yhden jutun. Tätäkin tietoa jouduin oikeasti nyhtämällä nyhtämään ja mun mielestä tämmönen "selän takana toimiminen" on törkeää ja häneltä jopa kaksnaamasta ottaen huomioon sen, että kun mä suren yhteydenpidottomuutta, on hän kokoajan viestitellyt kaverini kanssa.

Olisitteko te muut loukkaantuneita tästä?