abcdefghijklmno12.7.2017 16:49
1/4
Kaveriongelma! Tiedän, tosi puoleensavetävä otsikko

Mulla on kaveri, jonka kanssa aloin juttelemaan snäpissä viime kesänä. Ja se on siis mun koulusta. Ja sillon viimekesänä meistä tuli ihan hyvät kaverit.
Tää kaveri on mulle oikeesti aika tärkee. Tai että voin avautuu sille (melkein) kaikesta ja jutella (melkein) kaikesta. Ja se on tosi kiva, sellai et se lähtee monii juttuihin mukaa ja kaikkee.

Me ei hengata kovin paljoo koska ei se kerkee ja ei olla tietenkään samalla luokalla. Ku me jutellaa viestitysten/ääniviesteillä/videoilla, ihan miten vaa, nii se on tosi kiva ja puhelias. Mut sit ku me nähään kasvotusten, nii se on kauheen kankeeta. En tiiä johtuuks se just siitä ku me ei olla nähty kovin montaa kertaa. Siit vaan tulee tosi sellain hiljanen ja "en mä tiiä, päätä sä" tyyppi. Et se ei oo ollenkaan yhtä energinen ja hauska.
Sen kanssa näkeminen on vähän kiusallista, paitsi jos me sit oikeesti tehään jotain.
Aina meiän näkemisten jälkeen se on kyl sanonu et sil on ollu tosi kivaa, mutta ääh, tuntuu oudolta. Mä en saa kasvotusten sen kaa mitää keskusteluu aikaseks. Joidenki ihmisten kans on vaa tosi paljo juttelemista ja se tulee luonnostaa, mut ton kaverin kaa en vaan osaa. Johtuu ehkä siitä et se ei vastaa kovin pitkästi tai mielenkiinnolla, eikä se ite oikee alota keskusteluu. JA SE ON TOSI OUTOO, koska ku me viestitellää, nii se on iha melkee päinvastane.
Ja just ne sen vastaukset "emmätiiä", "ihan sama", "vaikka", on just sellasia, et mä en tiiä et haluuks se oikeesti tehä niit mun ehottamii juttui.

Kun sen kaa juttelee viestien kautta, ja seuraa sen tekemisiä ja kaikkee, nii mäki ajattelin, et sit se on meiänki tapaamisis sellai tosi nauravainen ja energinen ja "hei mennään tonne", "tehään tällee", "katotaanko leffa", "mennäänkö syömään", mutta ei. Ihan ku mä jolleki kissalle juttelisin, välillä ei vastaa, ja sit ku vastaa, siit ei ota mitää selkoo.
Jos sen kaa olis silleen pari tuntii, nii ajan sais kuluu sillee tosi hyvin eikä tulis välttämättä kiusallisia tai tylsiä hetkiä, mutta yleensä ku nähään, nii sit ollaan koko päivä yhessä.

Mä en tiiä mitä mun pitäis tehdä, pitäiskö mun vaa olla sen kaa kaksinkerroin enemmän, et sit sen kaa olemisest tulis luontevampaa, vai mitä pitäis tehä. Ja mitä jos siitä ei tuukaan luontevampaa, jos se vaan on tommonen? Apua