Mango_meloni3.7.2017 9:24
1/20
Kaverini dramatisointi reissulla

Olimme kaverini kanssa reissulla ja meillä oli tilanne, jota kaverini mielestäni dramatisoi. Haluaisin kuulla mielipiteitä.

Puhuimme ennen lomaa, että pidetään puhelimet päällä jos löydämme bilereissulta yöseuraa. Kaverini mielestä meidän myös olisi pitänyt pysyä yhdessä mutta en itse ottanut tähän kantaa. En ajatellut hankkia yöseuraa, koska minulla ei ole koskaan ollut, enkä ajatellut että pystyisin yhden yön juttuun. Kaverini niitä harrastaa. Lisäksi minulla on yksi säätö, johon olen kehittänyt tunteita. Hän tosin kehotti minua etsimään muita miehiä, joten ehkä osittain ärsytyksessäni sitten toteutinkin kehotukset..

Baari-iltana joimme aika kovasti molemmat ja oli hauskaa. Kaverini löysi miehen ja soitti minulle, että he käyvät oluella. Se oli ok,istuin hetken pöydässä ja pian kaverini tulikin takaisin ja jatkoimme juttua yhdessä. Hän sanoi, että mies oli ehdottanut jatkoja mutta kaveri kieltäytyi, koska ei halunnut jättää minua yksin ulkomailla baariin ja kun hänellä oli meidän avaimemme.
Yhtäkkiä jostain en tiedä mistä tuli mies, joka alkoi jutella minulle ja yhtäkkiä suudella. Lähdin mukaan siihen ja sanoin kaverilleni, että menee tanssilattialle. Laitoin viestiä, että kaverini voisi mennä hotellille, minä lähden miehen kanssa. Ilmoitin kaverilleni, että tulen takaisin 12 mennessä seuraavana päivänä.

Miehen kanssa oli ihan kivaa, olimme rannalla ja miehen kotona. Aamulla heräsin 11 ja näin kaverini viestin, jossa hän kyseli onko kaikki kunnossa. En jaksanut heti vastata, joten jatkoin unia.

Heräsin sitten yhdeltä, vastasin viestiin, kävin rauhassa suihkussa ja lähdin hotellille. Soitin kaverilleni matkalta, hän oli ollut huolissaan. En ymmärrä miksi, olenhan aikuinen ihminen? Hän oli myös nihkeänä yöllisestä tilanteesta, kun olin "käskenyt hänet pois" jne. ja harmissaan, että hänellä oli ollut avain. Olisi hän minusta voinut vapaasti mennä sen miehensä mukaan, aina se avain olisi jotenkin järjestynyt olisin vaikka hakenut sen. Ja en näe mitään vikaa siinä että lähdin miehen kanssa, en pyytänyt kaveriani olla jättämättä minua yksin. Mielipiteitä?