Lililmiina13.5.2017 10:16
1/7
Kaverin tyttöystävä ärsyttää

Elikkä siis ongelma on tässä:

Kaveripoika on ollut n. 1,5 vuotta yhdessä tämän tyttöystävän kanssa. Tämä tyttöystävä on välillä tosi mukava, mutta sen seurassa on välillä tosi epämukava olo.

Ne ei kovin usein mun ja avokin kanssa tekemisissä ole onneksi, mutta pistäytyvät käymään usein todella lyhyellä varoitusajalla.

Tässäkään ei sinällään ole mitään pahaa, mutta oon tosi epäsosiaalinen ihminen. Yleensä kun tulevat käymään tyttö juo meillä vähintään pieneen humalaan.

Silloin tämä kiusallisin juttu alkaa. Ensin hän on ihan ylisosiaalinen, mihin minulla ei useinkaan ole voimia. Hän rupee kyselemään kuulumisiani, mihin en osaa vastata kun en ihmiselle kamalasti haluaisi kertoa vaikeiden mielenterveysongelmieni takia.

Sitten hän alkaa selittää entisen parhaanystäväni asioista, vaikka tietää miten vaikea asia tämä on minulle, kun jouduin katkaista välit entisen ystäväni holtittoman biletyksen, huumeiden käytön ja yliannostus tapauksien jälkeen (entinen ystäväni on yhä minulle tärkeä ihminen, mutta minulla ei ollut voimia ystävyyden ylläpitämiseen. Huumeet nimittäin muuttivat hänet itsetuhoiseksi narsistiksi).

Sitten tämä tyttö rupeaa kritisoimaan poikaystäväänsä kovaan ääneen. Tällöin yritän ruveta selittämään kaikkea mitä vain päästäni keksin, että hän lopettaisi tämän.

Minua ei tämä juominen niinkään haittaa, mutta hän juo huomaamattaan usei enemmän kuin pitäisi ja rupeaa humalassa aika itsekeskeiseksi. Kaiken pitäisi mennä hänen toiveiden mukaisesti ja minun iltani menee siinä, kun "vahdin" häntä, ettei ilta mene ikäväksi.

Hänelle ei pysty sanoa juomisesta mitään silloin kun hän on juonut, koska hän rupeaa ylidramaattiseksi ja ottaa itseensä.

Minäkin juon joskus hänen kanssaan, mutta en tykkää juoda paljoa. Hän myös yrittää saada minut juomaan enemmän, vaikka sanoisin ettei minulla ole varaa ostaa enempää juomista. Tällöin hän tarjoutuu tarjoamaan, mutta päättää sitten yhtäkkiä minun joutuvan maksaa takaisin.

Hän ei myöskään voi millään ymmärtää, että minulla ja avokillani on todella huono rahatilanne. Hän yrittää koko ajan saada meitä milloin mihinkin reissuun. Hän tietää minulla ja avokillani olevan edunvalvoja, emmekä saa kuin ihan pakollisiin asioihin käyttörahaa (ruokaan ja sellaiseen). Hänen mielestään esim. voisimme lähteä heidän kanssaan ulkomaille "koska ei se matka ole kuin 350€/henkilö"

En nyt oikein tiedä mitä tällä hain, mutta pakko avautua asiasta