luonnonlapsonen25.3.2018 17:22
1/12
Kaverin poikaystävä haluaa salasuhteen

Enpä ois voinu uskoa, että täältä haen joskus neuvoa tälläiseen, mutta nyt olen aivan hukassa...

Eilen kun oltiin tulossa porukalla baarista, ystäväni poikaystävä Jani* (nimi vaihdettu) alkoi kyselemään viesteillä, että pystyisinkö pitämään salaisuuden. Oon lyhyessä ajassa tutustunu hyvin Janiin ja hän on minulle yhtä hyvä frendi kuin hänen tyttöystävänsäkin.
Vastasin kummastuneena, että kyllä, ja sitten Jani kertoi etsivänsä salasuhdetta ja mietti oonko mä kykeneväinen sellaseen. Menin ihan hämilleni, enkä vastannut viestiin mitään. Myöhemmin kun jäin hänen kanssaan kaksisteen samaan tilaan, Jani kysyi asiaa uudelleen. Kysyin et miks helvetissä hän haluaa salasuhteen, kun kuitenkin näyttää olevansa tyttöystävänsä kanssa tosissaan. Tiesin jo aiemmin, että Janilla on seksiaddiktio ja hän selitti ettei saa nykyisessä suhteessaan tarpeeksi. Annoin Janille tietenkin pakit ja ajattelin antaa asian olla loppu illaksi.

Moraalisesti musta tuntuu, että mun pitäis kertoo tästä mun ystävälle, varsinkin kun Jani on suunnittelemassa kosimista. Samaan aikaan tää asettaa mut ristiriitaseen tilanteeseen, koska en halua sotkeutua heidän suhteeseensa ja haluan vain kaikille hyvää. Vaikeaa tästä tekee myös sen että Jani ja hänen tyttöystävänsä ovat yhtä tärkeitä ihmisiä mulle, enkä haluais menettää kumpaakaan. Janin tyttöystävä siis tietää, että Jani on jo aikaisemmin lähetellyt kyseenalasia viestejä muille tytöille niitten suhteen aikana.Anteeksi erittäin sekavasta tekstistä, kirjoitin tän nopeesti. Mitä itse tekisitte tässä tilanteessa?