unicorn526.6.2017 18:59
1/1
Kaverin kanssa apua!!!!

Meillä on ollut 4-6 tytön kaveriporukka jo monia vuosia. Yks näistä tytöistä on ollut yks mun parhaista kavereista jo vähän reilu 7 vuotta. Ollaan tehty myös paljon juttuja kahdestaan, ja ollaan tultu tosi läheisiksi. Nyt kuitenkin vuoden aikana, hänelle on tullut 1 tavallaan 'paras kaveri kaikista'. Ja tämä ei siis itsessään minua haittaa, vaan se, että tuntuu, (ja hän on jossain määrin nyt ilmaissutkin), että kaikki tästä porukasta ovat hänelle parempia kavereita ja rakkaampia, kuin minä. Ja siis en yhtään pysy tässä mukana? Edelleen jos hengataan vaikka isommassa porukassa, hän haluaa olla minunkin kanssa, mutta tavallaan välttelee minua. Ja viimeisen nyt vähän reilun puolen vuoden aikana, hän ei ikinä ole halunnut olla minun kanssa kahdestaan, eikä kysy minua, vaan minä aina häntä.
Oon sit kysyny häneltä, että onko kaikki ok ja hyvin, ja hän on vaan sanonut,että kaikki on hyvin ja blabla.

Nyt on kuitenkin tapahtumassa niin, että hajaannutaan meijän porukan kanssa eri paikkoihin opiskelemaan, ja tämä kyseinen henkilö on tulossa minun kanssa samaan paikkaan. Sen takia ois mun mielestä mukava, jos meidän välit ois hyvät ( ja jopa parantuis nyt tästä), koska mä todella kaipaan niitä vanhoja aikoja.
Joten mietin tässä nyt, että onko nää selviä merkkejä, että se ei halua olla mun kanssa enää niin hyvä kaveri tai kaveri ollenkaan? Koska ei olla kuitenkaan riidelty, tai ei oo ainakaan mun mielestä tapahtunut mitään muutakaan "dramaattista" käännettä. Onko teidän mielestä ihan turha yrittää enää, vai voisko tää vaan olla jotain muuta oikkuilua yms?
Kiitos jos joku auttaa❤