sopulivaeltaja18.10.2016 19:26
1/3
Kaveriin katkeamassa välit:(

Ollaan hyvän kaverin kanssa siis asuttu eri paikkakunnilla jo reilun vuoden ajan. Ollaan oltu hyviä kavereita jo muutaman vuoden ja viestiteltiin aluksi tiivisti. Mutta. Viimesen puolen vuoden ajan on välit menneet melko viileiksi,ja iso syy siihen olen minä.
Mulla on ollu paljo terveysonglmia jotka on itkettäny ja turhauttanu ja niitä oon sitten välillä tälle kaverille itkeny.
Yhteiset puheenaiheet on ymmärrettävästi aika vähissä, ja harvat kerrat jos ollaan nyt viestitelty, niin oon päätyny taas pälpättämään omien asioideni laidasta. Onhan se ärsyttävää kuunnella jatkuvaa valitusta, ja tajusinkin sitten jossain vaiheessa olevani aika ärsyttävä, ja aloin välttelemään viestin laittoa kun tiesin etten tässä tilassa osaa muuta kuin valittaa, ja lakkasi myös kaveri laittamasta viestiä.
Pitkästä aikaa kun laitoin taas viestiä ja yritin kehittää oikeaa keskustelua, niin ei tämä viitsinyt moneen päivään edes vastata, ja kun vastaus tuli, oli tyyliä moi ei oikein kiinnosta.
Kaveri ei kuitenkaan tiedä miten huonosti asiat on oikeasti olleet, ei siis tiedä missä mittakaavassa asiat on olleet huonosti, kun mulla on aika pahana tapana salailla ja vähätellä omia asioita. Mulla on tosi huono omatunto tästä koko asiasta ja toivon että tilanteen voisi vielä pelastaa, mutta en tiedä miten kaveri sen ottaisi kaiken sen valituksen jälkeen jos tulisi taas mun suunnalta joku avautuminen D:


Voi fuck man, tulkaa potkimaan mua perseelle ja kertokaa miten tämmöstä ongelmaa voi lähtä aukasemaan vai voiko ollenkaan:(