Roolipelaaja_21.7.2017 18:15
1/7
Kaveriin ihastuminen?

Okei, ensinnäkään en olis uskonut koskaan avautuvani tälle sivustolle, mut nyt ihan tosissaan tarviin kohtalontovereita tuekseni.

Mulla on kaveri, jonka olen tuntenut tosi kauan. Puhutaan tyyliin jostain kymmenestä vuodesta. Se on tosi hauska tyyppi ja ollaan koettu paljon yhdessä just ku ollaan tunnettu kaua ja oltu samoissa kouluissa.

En tiiä, voiko tätä mitä koen sanoa ihastumiseks, mut jotaa tää on ja se raastaa mun mieltä. Huomaan ajattelevani sitä tyyppiä tosi usein, etenki jos nähdään ku pyöritää samois porukois. Haluisin jutella sen kaa useemmin ja tälleen. En tiiä, lähinnä tunnen itteni turhautuneeks atm.

Entiiä haluunko tuntee näin, koska ollaan tunnettu nii kauan enkä haluu riskeeraa semmost. Vaikka tiiän et se käyttäytyis iha normaalist mun kans jos se tietäs täst kaikest, mut en varmaa ite pystyis ainakaa pitkää aikaa. Ja on tosi varmaa ettei se kelaa mitää tämmöstä ite musta siis.

Joten, mul on kysymys teille kaikille kohtalontovereille: miten pääsitte kaveriin ihastumisest yli? Vai pääsittekö, tunnustitteko? Mitä tapahtu?

Vertaistukea kaivataan.