sk00ma20.7.2017 4:22
1/11
kaverihaku xDlsd

tykkään kaikesta kivasta kuten pelisarjoista the elder scrolls, watch dogs ja assassins creed, monia muitakin pelejä tykkään hakkailla mutta näitä enimmäkseen
pc>playstation>nintendo>xbox
tv sarjat on toinen kiinnostuksen kohde, game of thrones, breaking bad, tbbt ja don't trust the bitch in apartment 23 on aika jees!
musiikkikin on tietysti tärkeää, ja kuuntelen about pelkkää räppiä. jou. wu-tang clan, 2pac, eminem ja gorillaz on lemppareita. myös ed sheeranista tykkään, vaikkei hän räppiä teekkään.
youtube on syy miksi tässä aikaani tuhlaan ja luulen että joku haluaisi syvemmin tutustua. katsoin vanhoja Ulttiksen videoita, ja tulin aikaslailla kateelliseksi hänen ja ystävänsä kaverisuhteelle, kun en itse paljoa kavereita omista.
youtubessa kumminkin lemppareita on laeppavika, ulttis, sillis, aestohd ja matukka. myös kommandiittiyhtiö ennen lopettamista </3
mun huumori on kamalaa. kai nyt kaikki tietää nää kauheat meemisivut jotka julkasee rasistisia, feminismin ja seksuaalivähemmistöjen vastaisia kuvia/vitsejä/meemejä? ne on mun lemppareita.

miks ees vaivauduin tekemään tän tänne, ei kukaan varmaan ees vaivaudu lukemaan XDDD well, jos kiinnostaa niin oon 15 vuotias tyttö, uskon kahteen sukupuoleen ja oon muutenkin kamala ihminen, asun kaupungissa mistä et oo kuullukkaan.
en tiiä mistä muhun saa yhteyttä kun ei kukaan käytä kikkiä ja numeroani ette saa,, keksin sen sitten jos ketään edes kiinnostaa!