moonwars15.4.2018 18:22
1/12
Kaveria vaivaa mun kokemattomuus

Oon just täyttäny 18 ja aika kokematon. En oo koskaa seurustellu eikä oo ollu oikei säätöjäkää. Muutaman kerran oon pussannu mut siihen se jääkin.

Oon hieman ujo ja mulla on vähän itsetunto-ongelmia. Haluisin kuiteki löytää jonkun kivan tyypin kenenkans säätää/olla. On mul ollu pari ihastusta mut niist ei oo tullu kuitenkaan mitään, ihan mun omaa syytä, oon perääntyny jos esim joku sellanen kenest oon ollu kiinnostunu ni kertoo tykkäävänsä must.

Mut nyt mun hyvä kaveri otti tän mun kokemattomuuden puheeks ja alko antaa omia vinkkejään ja ohjeita, et miten kannattaa olla, mitä kannattaa tehdä esim säätöjen ja seksin suhteen. Must tää tuntu pahalta, jotenkin nöyryyttävält. Must tuntuu et tää mun kaveri yrittää hoputtaa mua jätkän löytämises ja et pääsisin nopeest sänkyy, et tyylii voitais jakaa kokemuksia ja ajatuksia jne...

Mut ajatushan on kiva et hän anto vinkkejä, kokeneempi kun on, mut mä tiedän ite mitä tahtia edetä. Ja mä en ole samanlainen ku tää kaveri, et pystyn vaa menee ja löytää jotai sopivia säätöjä.

Juuh halusin vaa avautuu