labsonen19.3.2018 19:11
1/6
kaveri valehtelee päin naamaa

Joo elikkäs, tää alko siitä ku viime perjantaina mun kaveri Elsa oli ymmärtäny, että oon vaihtamassa hissan essee paria, mitä en todellakaan ollu tekemässä. Se tilanne siinä sitten menee siihen, että me vaa huudetaan toisillemme, jonka jälkeen mä meen vessaan itkee. Sit ku olin tullu pois sieltä vessasta yks erityisope selvittää sitä meiän kaa. Noh, päädyttiin sit molemmat tekee oma esitelmä, mut ei siitä sen enempää.

Tänää olin nutalla, ja ku olin lähössä menin ofc laittaa kengät jalkaa. Menin sit istuu tän Elsan vieree ku ei ollu muitakaa paikkoi vapaana. sit ku olin saanu kengät jalkaa, kysyin Elsalta et miks se on mulle vihane. Se sit vastas et "Koska sä tosta noi vaa vaihat parii siihe esseesee." Kysyin et missä vaiheessa oon sanunu et vaihan, ja se vastas jotai tällasta: "Olivia sano mulle, et sä olit sanonu sille et sä vaihat parii, ja miks Olivia kusettais?" Täs vaihees pakko sanoo et tää Olivia on mun paras kaveri, eli uskon sitä mieluummin ku Elsaa.

Tää Elsa on kusettanu muitaki, esim. se väittää et Olivia ja muita meiän luokkalaisia on haukkunu sitä huoraks yms. mitä ne ei siis oo tehny. Oon avautunu Elsalle oikeestaan kaikesta, ja oon kuunnellu ku sillä on ollu vaikeeta, mut nyt ku se valehtelee päin naamaa nii en tiiä enää mitä teen. Voisin periaatteessa vaihtaa luokkaa, mut sit kaikki mun kaverit jäis tälle luokalle. Plz help me, en oikeesti enää tiiä mitä teen!!!!nii ja kaikki nimet on vaihettu :)