_ärsyttää_27.7.2017 0:23
1/11
Kaveri hankki poikaystävän ja lopetti mun kanssa ajan viettämisen

Kerrotaanpas nyt koko tarina sitten kun tässä ollaan.

Kaikki alko siis joskus vuos sitten syksyllä, kun paras kaverini tapasi ensimmäisiä kertoja nykyisen poikaystävänsä. Eräs toinen kaveri oli mennyt just kihloihin nykyisen miehesä kanssa ja paras kaverini ja sen poikaystävä päätyi kaasoksi ja bestamaniksi häihin.

Sanotaan nyt että mun parhaan kaverin nimi on Hertta ja sen poikaystävän nimi on Yrjö. Joo, Yrjö on hyvä nimi.

Jotakuinkin viikko ennen kun häät pidettiin tämän vuoden helmikuussa, Yrjö kerto tunteistaan Hertalle ja nämä kaks alkoi seurustelemaan. Hertta oli kertonut mulle viikko ennen kun alkoi seurustelemaan, ettei ite olis virlä valmis mihinkään vakavampaan suhteeseen kun häistä oli tullu puhe.

Noh, aikaa tuli ja meni, Hertta vietti jatkuvasti enemmän aikaa Yrjön kanssa ja koska Yrjö sattuukin asumaan 1,5h ajomatkan päässä täältä niin siinähän menee kokonainen viikonloppu kun hän käy katsomassa Yrjöä. Aluks hän ei käyny joka viikonloppu siellä, mutta ne vietti paljon aikaa toistensa kanssa ihan arkenakin. Nyt, kun kesäloma alkoi kaikilla (paitsi Yrjöllä, koska se on töissä), Hertta on jatkuvasti Yrjön luona eikä millään tunnu tulevan pois tuolta 1,5h ajomatkan päästä takaisin tänne.

Oon nähny sen vaan pari kertaa kesän aikana, ja vähän huolestuttaa ihan sen ittensäkin puolesta, koska hänellä on alkaa kirjoitukset syksyllä, ja mainitsi eräässä keskustelussa ettei oo oikeastaan ehtinyt lukea niihin ollenkaan kesän aikana.

Yrjön rakkaus tuntu tulevan kans vähän silleen ei-mistään, koska oltiin nähty ne yhessä jo ennen sitä, eikä Yrjö tuntunu osottavan minkäänlaista kiinnostusta Herttaa kohtaan. Tästä puhuin Hertan serkun kanssa ja oli ihan samaa mieltä, ettei Hertta olis ollu siihen ihan valmis.

Julkisilla paikoilla Yrjö on tosi läheinen ja Hertta tuntuu olevan tosi kiusaantunu aika ajoin tilanteesta. Hertta myöskin sanoi ihan kun niiden keskustelua kuunneltiin kun paikalla oli minä, Hertta, Hertan serkku ja Yrjö, niin sanoi ettei pitänyt sitä mitenkään erikoisena että laittelivat viestiä toisilleen joka päivä ja soittelivat aika useasti ennen kuin alkoivat seurustelemaan, vaikka Yrjö sanoi tämän olevan hänelle kovin harvinaista että laittaa viestiä jollekkin näin aktiivisesti.

Noh, oon maininnu Hertalle että haluaisin jutella sen kanssa ihan face-to-face mutta ei tunnu ollenkaan löytyvän aikaa ennen elokuun loppua. Lput kesälomastakin on kokonaan täynnä ja niihin korjoituksiinkin sen pitöis lukea.

Oltiin kans suunniteltu, että lähettäisiin muutaman vuoden päästä Lontooseen ihan vaan kaksistaan muutamaksi viikoksi, mutta saa nähdä onnistuuko, kun Yrjö niin kovasti haluais kans lähteä Lontooseen hänen kanssaan joskus lähiaikoina. Ja tää ei saata tuntua ongelmalta kenellekkään muulle, mutta oltiin nimenomaisesti ajateltu että kaksistaan lähettäis seikkailemaan tuntemattomaan Lontooseen. Eikä se taida olla niin tuntematon kun sinne ovat kovasti menossa. Hertta tosin vaikutti vähän vastahakoiselta kun Yrjö ehdotti sitä (olin paikalla).

Äiti kans heitti sellasen ajatuksen ilmoille että voitais lähteä InterRailaamaan, mutta se vois olla sit vähän isompi ja kalliimpi hanke.

Kahden vuoden päästä olis tarkoitus lähteä, kun oon päässyt ysiltä ja Hertalta on loppunut kokonaan koulut, ellei mene korkeakouluun lukion jälkeen. Mutta jää nähtäväksi.

Onko mitään ideoita miten voisin ilmaista asiani hänelle vaikuttamatta ilkeeltä? Oon vaan tosi huolestunut, eikä Hertta vaikuta kauheen onnelliselta, enemmänkin väsyneeltä. Ja anteeksi kun tuli näin pitkä, oli vaan paljon asiaa että ymmärrätte tilanteen täysin :D