plantagen6.6.2018 21:23
1/5
Kaveri flirttailee jatkuvasti

Taas yks tämmönen kliseinen iik ihastus-keskustelu, anteeksi siitä.
Homman nimi on siis se, että mulla ja mun kaverilla on jotenkin ihan älytön ystävyys(?)suhde. Molemmat ollaan naisia (kummallaki on ollu poikaystävä menneisyydessä mut nyt ollaan kumpikin sinkkuja). Nähään usein porukalla ja heti meillä kahella on joku leikki menossa. Saatetaan esim. huoneen poikki ilmeillä tai vaa hymyillä ja sit naurahdella salaa. Jos pelataan porukalla jotain nii se haluu aina pelata just mua vastaan ja meil kahella on aina semmone hyväntuulinen kilpailu meneillään.

Yks kerta oltiin kavereiden kans lähetty baariin, nojailin sen kanssa siinä jossain. Siihen tuli joku miesporukka jotai säätämään ja tää mun kaveri sano niille "Tanssia voidaan mut ei muuta, mul on jo *plantagen*". En sit tiiä mitä se sillä tarkotti, oliko vitsi tai vaikka vaan kaverina sanottu vai mitä. Toisena iltana oltiin jossain bileissä ja sieläkin tanssittiin kahestaan ja se sano jotain "vittu sä oot kuuma" ja oltiin kiinni toisissamme koko ilta, mut en vaan saa selkoa et mitä se haluaa vai haluaako edes. Ongelma on siinä, että se on välillä ihan normaali eikä tee mitään tollasta. Juttelee niitä näitä mun kanssa ja porukassakin, ei anna mitään sellasia tietyn kiinnostuksenmerkkejä vaan on ihan niiku yhtään mitään ei ois meneillään.
Yhessä vaiheessa se ei tehny varmaan mitään tollasta pitkään aikaan mut sit baarin vessassa se suuteli mua ja sekosin iha täysin. Kaiken kukkuraksi se tekee aina niin et just ku pääsee vauhtiin nii se lopettaa, nauraa ja vetää kädestä johki ihmisten ilmoille nii saan olla perhoset vatsassa koko loppuillan. Ja vaikka en sitä ennen myöntänykkään niin oonhan mä ihan hulluna siihen, varmaan karismaattisin ja kaunein ihminen ketä oon ikinä tuntenut, tykätään niin samoista asioista ja se on niin semmone spontaani ja älyttömän ihana. Keksii aina jotai jännää hauskaa tekemistä. Kerran olin ihan itkunen perhejuttujen takia ja laitoin sille viestiä. Se kysy et haluunko olla mielummin yksin vai tulisko se mun seuraks, sovittiin et se tulee. No, ei aikaakaan ku mul tulee viesti et "Oon nyt täs ulkona mut kantsii laittaa paljon vaatteita, en voinukkaan tulla autolla". Sit katoin ikkunasta niin tää oikeesti seiso kahen veljensä potkulaudan kanssa meiän portilla. Potkulautailtiin sit yhessä puistoon ja puhuttiin ummet lammet syvällisiä, tulomatkalla me molemmat jo naurettiin ja pelleiltiin potkulautojen kanssa.
No joo ehkä en selitä jotain kultaisia muistoja sen enempää, mut mä oon siihen suoraan sanottuna niin kusessa et mun pää räjähtää. Pelkään kuitenki et se ei tunnekaan samoin tai jotain, en tiiä miten mun pitäis edetä. En yhtään tiiä tykkääks se musta samalla tavalla vai onks toi kaikki sille ihan normaalia kaverien käyttäytymistä. Oon nii nössö enkä ees tiiä miten sanoisin sille siitä, pelkään vaan et se hämmentyy ja meiä väleistä tulee kiusalliset. En oo nähny sitä nyt pariin viikkoon (viestitelty ollaan päivittäin) ku se oli ulkomailla mut nähään perjantaina pitkästä aikaa. Mitä teen?