CrazyStrawberry6.8.2017 18:39
1/8
Kaveri ei välitä?

En ole ennen kirjoittanut mihinkään joten en nyt osaa aloittaa tätä..:D
Tosiaan, olen ollut yhden ihmisen hyvä kaveri nyt useamman vuoden, tai hän on kavereistani parhain, vaikkemme parhaita kavereita olekkaan,kun hänellä on muita. Aina silloin tällöin on tullut tunne, etten oikeastaan merkitse hänelle mitään, tai ainakaan paljoa. En kuitenkaan tiedä mitä tehdä asialle, tai onko se oikeasti edes niin?
Joskus epävarmimpana hetkenä kysyin kaveriltani asiasta ja hän loukkaantui asiasta, joten en enää uudempaa kertaa halua asiaa puheeksi ottaa. Menneiden ihmissuhteiden takia olen aika herkkä reagoimaan tälläisiin asioihin, joten en nyt tiedä reagoinko turhaan.
Olemme kaverin kanssa viettäneet monesti ja paljonkin aikaa kahden kesken ja on ollut kivaa, ollaan molemmat ehdoteltu kaikkea ja hän on aina lähtenyt mukaankin ehdotuksiin. Kahden kesken ollessa tätä tunnetta ei minulle ollenkaan tule. Kumminkin kun seurassamme on muita, tulee kaveristani välillä etäisempi eikä hän niinkään omatoimisesti ala juttelemaan minulle mitään, vaan monesti hoidan itse sen että minun on mahdollista pysyä keskustelussa mukana. Toisinaan se kuitenkin ajautuu asioihin, joista en tiedä mitään ja jään keskustelun ulkopuolelle. Välillä hän on muutaman muun kanssa naureskellut lähestyessäni mutta juttu on loppunut heti kun olen tullut kuuloetäisyydelle. Myös monet viestini ja kysymykseni jäävät luetuiksi, minkä vuoksi tuntuu että häntä ei kiinnosta minulle puhua.. Yliajattelenko nyt asioita tai kuvittelenko tyhjiä, vai miltä asia teistä vaikuttaa? Entä mitä minun sille kannattaisi tehdä? Unohdin varmasti kertoa jotain joten kysykää lisää!