addiktoiva30.6.2017 20:19
1/4
kavereita/vertaistukea pk-seudulta?

Loin tätä varten uuden käyttäjän, koska en aiemmalla käyttäjäni tahdo paljastaa mahdollisesti henkilöllisyyttäni kaikille.

Oon -99 syntynyt tyttönen Helsingistä, joka on potenut jo jonkun aikaa yksinäisyyttä. Muutama ystävä on/oli, mutta aikaa tai kuuntelukorvaa mulle ei valitettavasti lähes koskaan heiltä löydy :/
Oon käynyt läpi vaikeaa masennusta ja ahdistuneisuushäiriötä, perhetilanne ei ole kehuttava, mutta kaikesta tästä oppineena oon mielestäni hyvä kuulemaan ja tukemaan muita vaikeuksissa, ja toki arvostan sitäkin että olisi joku joka edes vähän ymmärtäisi miltä ne vaikeudet tuntuu.
Enimmäkseen kaipaisin ihan vaan jotakuta kenelle jutella ja kenen kanssa spekuloida elämän iloja ja suruja. Rakastan myös auttaa ihmisiä jos mulla siihen vaan on mahdollisuus.

Mulla ei oo mitään suurempia kriteerejä ihmisiä kohtaan, joillekin oon itse kamalan nuori, mulle taas ikä on se ja sama jos ihmisen kanssa klikkaa.
Jos koet että kaipaat itse jutteluseuraa tai tykkäät kuunnella ja jutella syvällisiä yksinäisen noliksen kanssa, mun kik on: addiktoiva