adelinaeveline16.7.2018 6:28
1/6
Katkaisin välit jätkään jota haluan vieläkin

Mulla nyt viimeviikot ollu todella hankalaa kun oon miettinyt et mitä mun pitäis tehä. Oon siis ollu yhen jätkän kaa nyt toukokuusta asti tyyliin joka toinen päivä, mut me ei silti olla vielä yhdessä tai mitään... Eli pelkkää ns. säätöä. Tää jätkä on oikeesti täys kusipää, mut oon vaan siihen niin hemmetin ihastunu, en koskaa oo tuntenu mitää tällast.

Mut se on saanut mut surulliseks niin monta kertaa että en vaan enää jaksa. Oon jo monta kertaa ennen suuttunu sille ihan kunnolla, mut sit oon aina taas sortunu takas siihen, ku se alkaa kinuu mua takas ja lupaa miten se aikoo muuttaa sen tapoja, ja mä aina tietenkin oon ollu antamassa uutta mahdollisuutta... Nyt sit päätin et saa luvan riittää ja estin sen snäpissä ja selitin että en halua enää pitää yhteyttä siihen. Nyt se sit spämmää mua ig dires että haluu tsempata ja parantaa tapoja ja blabla. Oikeesti pelkään et sorrun taas mut tiedän et se on vaan väärin ja satutan itteeni vaan entistä enemmän. En tiedä miten saan sen unohdettuu?

Asioita mitä se on tehny:

haukkuu mun kavereita, käyttää mua hyväks kaikil tavoil, on todella ilkee mulle jos ollaan hänen kavereitten kanssa samaa aikaa, silti aina pyytää mut mukaan jotta se sais kyydin kotiin tms..Jos ollaan sovittu et nähään nii saattaa 10 min ennenku nähdää sanoo et menee sittenki kaverille ku heillä kuulemma parempaa tekemistä. Valehtelee mulle päin naamaa TODELLA paljon.

Saattaa selaillla tinderiä samalla kun istun sen vieres, ja puhuu että miten hyvännäkönen joku muu on. Ja joo ei olla yhdessä mut loukkaa kyl tommonen että ollaan just oltu juhlimassa yhdessä ja sit ku se istuu mun kyydissä matkalla kotiin niin tekee tommosta... Tai että kun makoillaa sängyssä yhdessä, niin sattaa selata tinderä samaan aikaaan siinä mun naaman edes. Tunnen vaan että en riitä sille mitenkään ja että se vaan käyttää mua hyväks ihan huolella. Se itekkin aina myöntää olleensa ilkee, mutta ei kuitenkaan koskaan saa tapoja muutettua. Lista jatkuis vielä ptikään mutta tuskin kukaan tätäkään jaksaa lukea. Ja joku kuitenkin kysyy, niin ollaan 17v