bored31.7.2018 6:19
1/3
Kateus kavereiden kesken

Mussa on varmaan jotain vikaa, mutta olen ihan hemmetin helposti kateellinen mun kavereille. Esim nyt kun mun kaveri alkoi just seurustelemaan, niin oon ihan älyttömän kateellinen vaikken itse edes haluais nyt seurustella :D ja myös mun toinen kaveri saa asua ulkomailla ja olla siellä treenaamassa lajiaan, jota mäkin harrastan, niin oon niin kateellinen siitä kun mä en itse pääse (koska se on niin kallista + ollaan molemmat lukiossa eikä mun vanhemmat ikinä antais mun tehdä lukioo sillä tavalla kokonaan etänä). Sit noissa ehkä eniten sattuu se että esim seurustelusta se kaveri ei kertonut mulle mitään vaan vasta facesta sain tietää. Ja toi ulkomailla oleva kaveri ennen kun lähti sinne niin sen kanssa aina valitettiin yhessä siitä että meidän laji on niin kallis eikä oikein oo mahdollisuuksia/rahaa tehä mitään tommosta, sitten se yhtäkkiä vaan lähtikin.

Kolmannelle kaverille oon taas kateellinen siitä, että kun vielä ennen lukiota oltiin ihan parhaat kaverit ja kerrottiin toisillemme kaikki, niin nykyään se laittaa tyyliin kerran kuussa snapin missä ei edes lue mitään, vaikka olen yrittänyt pitää ystävyyttä yllä sopimalla tapaamisia ja kysymällä kuulumisia. Siinä on vaan alkanut niin vituttamaan se, ettei häntä tosiaan kiinnosta ollenkaan onko mun kaveri vai ei: aina vaan mä laitan viestiä ja ehdotan että nähtäiskö (joihin vastaa aina jotain joo olis tosi kivaa tms mutta sit homma vaan jää, ja nään snapin storyista kun se vaan hengaa yhden toisen kaverinsa kanssa)

Mulla on myös kaikkien mun kavereiden kanssa se ongelma, ettei mulla oo yhtään parasta kaveria. Oon kaikille sellainen jonka kanssa voi hengata jos satutaan olemaan yhtaikaa jossain tapahtumassa ja jolle voi snäppäillä tms mutta ei oo ketään jota kiinnostais oikeasti miten mulla menee tai jota kiinnostais kertoa mulle miten niillä menee, vaikka mä yritänkin aina kysellä ilman että olisin kumminkaan tungetteleva.

Hah kuulostan varmaan ihan järkyttävän ärsyttävältä, mutta mun nyt oli vaan pakko vähän purkaa kun ei tosiaan ole mitään kaveria jolle avautua :D Ehkä haluisin kuulla jos joku on ollu samassa tilanteessa tai jos joku tietää miten päästä tästä kateudesta eroon ja miten saada paras kaveri :DDD