HappyHappy23.6.2018 21:22
1/3
Kateellinen parhaalle kaverille....

Joo siis niin, tiedän ettei mun pitäis tuntee näin ja tää on tyhmää, mutta oon nykyään niiiiiiin kateellinen mun parhaalle kaverille. Aina kun ollaan ulkona tai muilla kavereilla käymässä, se saa enemmän huomiota kuin mä. Ei sillä että oisin huomionhaluinen, mutta oikeasti, kukaan ei vaan puhu mulle vaan mun kaverille. Olin tässä pari päivää sitten yksissä bileissä sen kaverin kanssa ja sain olla koko illan yksin ja katsoa kun kaverini nuoli ihastukseni kanssa.

Oon luonteeltani vähän epäsosiaalinen, mutta mä oon yrittänyt jutella ihmisille kun nähdään jossain, mutta sitten tulee paras kaverini ja kaikki puhuvat sen jälkeen vain hänelle. Eilen hän soitti minulle illalla vain VALITTAAKSEEN kuinka oli ollut jonkun jätkän luona yötä ja kuinka he olivat nuolleet koko illan ja nukkuneet vain kolme tuntia... Ja minulle kukaan jätkä ei edes puhu.

Bussissa 50v kännipapat tulevat puhumaan meille ja kun kaverini raportoi snäpissä muille siitä, hän sanoo että kännipapat tulivat ahdistelemaan HÄNTÄ. Välillä tuntuu että olen hänelle kuin ilmaa...