^^minääh^^27.6.2017 19:07
1/4
Kannattaisiko unohtaa jätkä?

Tässä on vähän aiemmin kirjoittamaani aiheeseen liittyen: https://www.demi.fi/keskustelut/suhteet/kertokaa-mielipiteenne-ihastukseni-vastaamiseen#.WVKrDIWU-Ec


Mutta tämän hetkiseen asiaan siis. Tämä jätkä johon ihastuin maaliskuun alussa ei vaan ole lähtenyt mielestäni pois millään. Snäppäillään aina silloin tällöin ja välillä kirjoittelee sinne jotain mitä milloinkin on mielen päällä. Joskus kuinka armeija hajottaa tai jutellaan jotain pientä peleistä. Ei kuitenkaan ole mikään viestien välityksellä puhuja. Otin itseäni aiemmin niskasta kiinni ja kysyin häntä ajelemaan kanssani, vastausena sain että mentäisiin tulevana viikonloppuna muttei koskaan menty.

Sitten tässä reilu viikko ajattelin oikein repäistä ja tunnustin jätkälle tunteeni. Vastauksena sain vaan jos mentäisiin ajelemaan, muttei taaskaan menty eikä mitään oikein muutenkaan sanonut tunnustukseeni.

Nyt tässä pohdin, että vaikka aiemmin vaikutti olevan ihan kiinnostunut ja näin niin onko kuitenkaan, kun mitenkään ei asian suhteen etene itse ainakaan. Että kannattaisiko tämä jätkä unohtaa vai antaa vaan asioiden rullailla omalla painollaan, jos ovat rullatakseen?