poteutou25.6.2017 17:28
1/6
kannattaako tästä tehdä ilmoitus?

Eli, ystäväni isällä on alkoholismi, kuin omallanikin. (Tosin minun isälleni se periytyi, joten yrittää olla juomatta) Puhumme jonkin verran tämän ystäväni kanssa hänen isästään(sovitaan vaikka että tämän ystävän nimi on Miia) Ollaan tunnettu Miian kanssa n. seitsemän vuotta, vaikka vielä peruskoulussa ollaankin. Ongelma tiivistettynä on se että kun hänen vanhempansa juo, hänellä ei ole mitään tukea tai turvaa. Puhutaan paljon silloin puhelimessa kun he juovat, ja nyt kesälomalla Miia tulee aika paljon meille yöksi, koska ei voi olla kotona.Asumme todella ähellä toisiamme, ja hänellä on myös aika lähellä siskonsakin.Miia on kertonut, että he ovat joskus äitinsä kanssa joutuneet lähteä pois talosta, koska hänen isänsä on todella agressiivinen humalassa, hän rikkoo pöytiä, on tehnyt seiniin reikiä ymsD:
pelottaa myös he saavat jotenkin tietää että tehtiin ilmoitus.

Ollaan äidin kanssa mietitty jo pitkäänkin että kannattaisiko tästä ilmoittaa sossulle? Muuten oltas tehty jo ilmotus jossei Miian parhaasta kaverista olisi joskus tehty ilmoitusta ja otettiinkin hetkeksi sijaisvanhemmille, ajatus pelottaa koska tämä kaveri joutui ensimmäisestä ilmoituksesta. Pelottaa myös


Koulussa Miia itkee lman syytä, joka on käynyt joidenkin hermoille. Tai jos ei ole meille vaikka päässyt yöksi kun ei oo voinu olla kotona, hän itkee puhelimessa.
Hänen äitinsäkin on aivan selvästi välillä järkyttynyt, ja minäkin olen joutunut kärsimään siitä, nimittäin kerran kun tulin heille suoraan koulusta, heillä oli lämmintä ruokaa. Minulla ei todellakaan ollut nälkä, koska meillä oli lyhyt päivä koulussa, joten sanoin että minulla ei ole nälkä. sitten Miian äiti alkoi kyselemään että: mikset syö, syötkö yleensäkään tarpeeksi. sitten hän kysyi multa: Laihdutanko minä? Sillon olin aivan normaali painoinen laiha tyttö, joten kysymys jotenkin jäi kummittelemaan. Hän on arvostellut painoani ennenkin ja kysynyt suoraan että:sä oot hoikistunu, jatka vielä nii pääset ihanne painoosi. Silloin olin siis juuri hakemassa Miiaa juoksu lenkille ja lihaskunnolle. SEkin kommentti jäi pyörimään mieleeni.

kiitän.


jos on samanlaisia kokemuksia tms. niin kirjoitteleppa ja kero mielipitesi siitä sossu ilmoituksesta.