mirva_annikki12.5.2017 12:18
1/2
Kannattaako puhua kehonkuvasta poikaystävälle

Ostin uuden paidan, jonka esittelin poikaystävälle. Poikkis tykkäs paidasta, mutta tokaisi että "sun pitäis vähän laihduttaa tohon." kun kysyin että oliko tosissaan, niin hän kyllä korjasi että olen hyvä juuri tällaisena ja sanoi vain suoraan mitä ajatteli.
Olen normaalipainoinen, vaatekokoa 36, enkä neuvoisi tilanteessani ketään ottamaan itseensä. Kuitenkin mulla on ollut aiemmin pitkään jatkuneita ongelmia kehonkuvan ja itseinhon kanssa, joista luulin päässeeni yli.
Oon huomannut alkaneeni nyt vaivihkaa kiinnittämään taas enemmän huomiota painooni, syömiseen ja liikkumiseen. Toisaalta ymmärrän oman ylireagointini, mutta vituttavaa kuitenkin että itsetunto on niin hataralla pohjalla että joku pieni huomautus voi keikauttaa mielenterveyttä. En haluaisi olettaa muilta erityistä varovaisuutta sanojensa kanssa eikä olekaan reilua ettei parisuhteessa voi mielipidettään ilmaista sen pelossa että toinen menee rikki.

Kaikki kommunikointi ja suoraan puhuminen on hyväksi parisuhteessa, mutta mietin olisiko parempi pitää nyt mölyt mahassa kun en halua syyllistää toista, ja toisaalta en tiedä auttaisko asiasta keskustelu mitään.