B_Boss5.6.2017 9:56
1/30
Kamalimmat treffit ikinä

Kertokaa hirveimmistä treffeistänne...

Minun kauheimmat treffit oli tällaiset:

Mies oli pyytänyt minut asunnolleen. Etukäteen kyseli, että mikä on minun mielestäni hyvää viiniä. Sanoin että en tiedä viineistä mitään, mutta kerroin pari halpaa valkoviiniä joista en pidä. Mies sanoi että "no eihän noista pidä kukaan". Oletin siis, että miehellä olisi vähän kalliimpi maku viinien suhteen.

Sanoin, että voin tuoda jotain. Vaikka sen viinin. Mies sanoi, että olisi kiva syödä suklaata. Kysyin, että onko maitosuklaa vai tumma suklaa parempaa. Miehen mielestä parempaa on laadukas tumma suklaa. Rupesinkin tästä stressaamaan, että riittääkö vaan kaupan tumma suklaa vai pitääkö olla jotain hienompaa hifistelysuklaata. Lopulta päädyin ostamaan kaksi erilaista suklaata kaupasta. Näihin meni jotain 6 euroa.

Kun saavuin miehen luokse, hän otti pullon kaapista esiin. Pullon ulkonäkö oli vähän epäilyttävän halvan oloinen. Viini ei ollut erityisen hyvää. Jätin kertomatta miehelle, että juon yleensä vain samppanjaa, koska en halunnut vaikuttaa snobilta jolle ei kelpaa mikään. Mies oli ilmiselvästi aliarvioinut minut vain sillä perusteella, etten tiedä viineistä mitään. On minulla silti makuaisti.

Treffeillä sitten mies tanssi minulle, soitti pianoa ja lauloi jonkun laulun. Pakotti myös jäämään yöksi ja kysyi "saanko kokeilla karvoitustasi" eikä meinannut uskoa ettei saa koskea. Kaikkia hirveitä yksityiskohtia ei jaksa muistella...

Kotona oli pakko tarkistaa viinin hinta ja viini oli maksanut jotain 5 euroa.