UglyAss14.3.2018 17:17
1/2
Kamalat treffit.

Mulla oli tänään treffit ja ne meni ihan päin helvettiä. Nyt tarviin vertaistukea.

Tapasin tänään siis kasvotusten sellasen puolalaisen pojan, jonka kanssa oon jutellu tinderis. Puhelimessa se vaikutti tosi samanlaiselta ku mä, ja kerto olevansa reilusti muo pidempi.

Noh. Kun se viimein tuli (20 min myöhäs), ni se oliki sellane vitun manlet. Ei siinä muute mitää, mutku oon ite 185-senttine. Mentii sit tosi jäisis tunnelmis sellasee kiinalaisee ravintolaa, ja totesin heti et ei perhana, se ihminen on tosi rasittava. Se jauho mulle jostai tekniikan kehityksestä ja kerto oksettavia yksityiskohtia jostai Puolan keskitysleireistä, vaik yritin syödä. Se yritti myös lähennellä muo, mut vetäydyin aina kauemmas siitä.

Se oli tinderissä kertonu mulle puhuvansa hyvää suomee, mut siel ravintolas mulle selvis et se ei oikeestaa puhu ku puolaa, saksaa ja poikkeuksellisen kehnoa enkkua. Siinä mä sit kaks tuntii nyökyttelin ja hymyilin ja kuuntelin sen selitystä jostai teknisistä vempaimista ja Auschwitzin ihmisten kohtaloista, kunnes lopulta ilmotin, et nyt tuli kiire kotii, ja lähin.

Musta ois ihanaa kuulla teiän kamalimmista treffeistä! Ja vertaistuki ois kans jees. Pitääkö mun nyt laittaa sille viel viestiä vai blokkaanko suorilta käsin?