Ssssaaa6.8.2017 19:38
1/6
Kaipaisin nopeasti mielipiteitä

Oon säätänyt yhden miehen kanssa jo kauan. Meillä on ollut vähän sellaista on/off juttua. Aikasemmin ollaan nukuttu yhdessä, pussailtu, haluiltu, pidetty kädestä yms.. Ja oon siis päivittäin tekemissä tämän miehen kanssa ihan pakosta ja aina kun nähdään niin mies on tosi flirtti ja kyselee paljon kuulumisia, suunnitelmia yms.

Äskettäin oli kuukauden tauko ettei nähty ja sitten olin jo todennut että eipä enää kiinnosta tää edes takas meno se kanssa. Sit kun alettiin näkemään taas päivittäin olin tosi kylmä sitä kohtaan ja en edes välittänyt siitä. En siis edes viitsinyt moikata. No viikko meni pari kolme päivää, mutta sitten tää mies tuli puhumaan mulle, halus kuulemma puhua mutta ei kuitenkaan mitään ihmeellistä sit ollut. No sen jälkeen päätiin vaan jatkaa viileenä olemista, mut tää mies tuli aina puhumaan mulle ja kyseli kuulumisia, loma suunnitelmia, ja onko mulla viikonloppuna mitä. Sit se totesi että sillä ei oo mitään ja mietti että mitäköhän sitä keksisi. No mä oletin että se epäsuorasti vihjas että haluis tehdä mun kanssa jotain. Keräsin rohkeutta ja laitoin sit viestii että miten on onko jo tekemistä ja kun hänellä ei ollut kysyin lähtisikö baariin. Totesi siihen vain että ei jaksais millään baariin mennä. Kysyn kiinnostaako tehdä jotain muuta. Luki viestin melkeinpä samantien ja mutta ei vastannut entä kun vasta puolen yön jälkeen että "varmaa" ja "kotia" aamulla luin viestit ja mietin mitä noilla tarkoittaa. Kysyin sit että käykö tämä ilta, mutta siihen ei taaskaan ole kuullut vastausta.

Ja siis sen verran miehen viestittelystä että vastaa ain kaikille lyhkäsesti ja on sanonut ettei tykkää viestitellä. Ja vastaa joskus aina viivellä myös muille.

Mutta pitääkö tulkita että mies ei ole tarpeeksi kiinnostunut vai onko vain seksin perässä, koska on vihjannut haluavan seksiä kanssani? Onko ihan tyhmää jos nyt kysyn suoraan että mikä tämä juttu on ja mitä oikein haluaa?