mcshh27.6.2018 21:35
1/1
kahteen ihastunut!

se klassinen ongelma! tai mistä minä tiiän, olettaisin et on. :D

elikkä siis hommahan tosiaan on nyt niin että oon kahteen todella erilaiseen ihmiseen ihastunut.

tähän ensimmäiseen törmäsin tinderissä ja ollaan juteltu jo viikkoja, tarkotus ois nähä tälläviikolla. älyttömän mukava (ja hyvännäköinen), tullaan hyvin toimeen ja yhteisiä mielenkiinnon kohteita löytyy. tää mies on mua 4-5 vuotta vanhempi, aika tämmönen.. miten nyt sanois, "varma" valinta. käy töissä, asuu omillaan, kaikki niin sanotusti kohillaan. toki en voi vielä taata että tykkään hänestä vielä sitteku livenä nähään, mutta nyt ainakin. niin ja asuu pienen matkan päässä, ei järjettömän kaukana.

no sitten tää toinen.. "pahapoika". tämänkin kanssa mätsäsin tinderissä, asutaan tosin samalla paikkakunnalla. ei juteltu mitään kunnes hää oli nähnyt minut viikonloppuna jossakin ja oltiin romanttisesti kirjaimellisesti törmätty toisiimme. :D ite en tätä kovin hyvin muistanut, sen verta oli alkoholia otettu. eikä siis juteltu mitään tuollakaan, mutta hää tuli jälkeenpäin sitten tinderissä höpöttämään kuinka oli miut tunnistanu jnejne. no, juteltiin sitten enemmän ja nähtiin tuossa muutama päivä sitten, ihan vaan röökillä käytiin. aina hymyilyttää ku hää viestiä laittaa ja tahtosin nähdä toistamiseenki. jutellaan edelleen ja kyl hänki minusta kai tykkää? ei vaan oikein tiietä missä merkeissä sitä seuraavaks näkis.

en nyt tiiä mitä tällä postauksella hain takaa, halusin vaa jakaa tän ongelman johonkin. :D kertokaa toki jos on omakohtasia kokemuksia!