Mewe24.10.2016 22:03
1/1
Kahden miehen loukussa

Mulla on nyt erittäin hankala tilanne meneillään. Kyse on siis siitä, että tunnen jotenkuten somen ja yhteisten kavereiden kautta kolme ystävystä (tässä L, Ä ja P), joiden kaikkien kanssa aina törmätessämme vaihdan muutaman sanan. Tosin L:n kanssa mulla oli pari vuotta sitten yhen illan juttu jonka jälkeen ollaan välillä jutskailtu, muttei mitään tunteellista. Seurustelin pari vuotta tämän illan jälkeen(tarinaan kuulumattoman jätkän kanssa), ja joitain kuukausia sitten erosin ja viikko sitten otin L:ään jälleen yhteyttä. Sovimme tapaavamme uudestaan samoissa merkeissä kuin aikaisemmin. Emme ole vielä ehtineet toteuttaa suunnitelmia.

Nyt tilanne mutkistui kuitenkin joitai päiviä sitten, kun tinderissä P laittoi mulle viestiä ja vaihdettiin kuulumisia samalla tavalla kuin ennenkin. Hetken päästä Ä laittoi mulle viestiä toisessa somekanavassa, ja kysyi P:n puolesta mun numeroa. Annoin sen, mutta Ä ei lopettanut juttelua kanssani siihen, vaan molemmat kaverukset puhui mulle whatsappissa samaan aikaan, olinhan samalla antanut numeroni myös Ä:n käytettäviin. P:n kanssa juttelimme vain vähän, hän on hieman ujo eikä muutenkaan tyyppiäni, joten juttu ei oikein luistanut. Hän on kuitenkin ilmeisesti kiinnostunut minusta.

Ä:n kanssa juttelu taas sujui mukavammin, jopa niin mukavasti että tapasimme yhtenä päivänä. Tapaaminenkin meni kivasti, meidän viesteihin sisältyy hieman flirttiä ja vihjailua molemmin puolin.

Koska tiedän kaikkien heidän olevan kavereita, päätin perua seksijutut L:n kanssa jo varmuuden vuoksi, välttyäkseni siltä tilanteelta että mulla olisi juttua yhden kaverin kanssa ja panisin toista.

Nyt siis en tiedä mitä tehdä: katsoisinko miten homma etenee Ä:n kanssa, sillä hän vaikuttaa ilmeisen kiinnostuneelta ja itsekin koen tuntevani jotain häntä kohtaan. VAI lopetanko jutun Ä:n kanssa, ilmoitan P:lle etten ole kiinnostunut, ja koitan mahdollisuuksiani L:n kanssa. VAI lopetanko jutun kaikkien kanssa etten vaan aiheuta draamaa heidän kaveripiiriinsä?

L:stä mainittakoon että häntä olen himoinnut jopa edellisen suhteeni aikana, mutta hän vaikuttaa etäiseltä aina välillä, välillä taas kiinnostuneelta.

Minusta mainittakoon että olen tosiaan vasta eronnut, enkä tiedä haluanko vakavaa suhdetta. Haluaisin kuitenkin jonkun kenen kanssa harrastaa seksiä ja hengata välillä, koen tarvitsevani läheisyyttä,seksiä ja seuraa.

P:stä mainittakoon että hänestä ja minusta ei tule mitään, hän vaan on osa tarinaa. Siksi otsikko on kaksi miestä, ei kolme.

Kiitos etukäteen mietteistänne/vinkeistänne/mielipiteistänne!