Laguuna5.8.2017 4:17
1/17
Joku varasti mun snäppisydämen...

Tilanne on nyt sellanen, et oon löytäny jätkän tuolta rapakon toiselta puolelta. Tutustuttiin discordissa ku hän on mun kaverin kaveri... :D Yks ilta jäätiin kahestaan sinne juttelemaan ja siit se sit alko mut asiaan:

Se pyys mun snäppii ja sen jälkee lähti viikoks Floridaan ja me juteltii koko se aika pelkästään snäpin kautta. Hän tekstailee mulle ekana ku herää ja vikana ku menee nukkuu ja sama täällä. Meil oli snäpis nyt punanen sydän joku 16pv ja sit se muuttu hymynaamaks.. Ja voin siis vannoo et mikään meidän keskustelussa ei oo muuttunu vaikkei meil nyt sitä sydäntä enää olekaan. Ollaan juteltu jonku aikaa siitä, et hän tulee Suomeen tapaan mua (keskelle ei mitään).

Meil on ollu hymynaama nyt joku alle viikon ja tänään ku juteltiin niin se muuttu takas sydämeks, mut ku menin päikkäreille ni se oli taas hymynaama ja me siis snäppäillään aika paljon päivittäin.

Oon täs koittanu miettii, et mitä toi tarkottaa. Tai siis kyl mä nyt tiiän et se juttelee jonku muun kans eniten, mut mitä mun pitäis niiku aatella?