Trimblett2.3.2018 20:54
1/5
Joku joka osaa tulkita tätä poikaa, tänne kiitos!

Elikkäs osaisko joku lukea tän yhen pojan ajatuksia ja kertoa niistä mulle? Oltiin ennen "kavereita", mut ku tultiin yläasteelle ni ei sit enää ku kaveriporukat meni vähän uusiks. Meillä oli vuosi sitte eli 8lk. tän pojan kans koulussa yhteinen valinnaiskurssi ja aattelin sillon ottaa siihen taas yhteyttä snäpin kautta ja jutella vähän, kysellä kuulumisia ja niin. Noh, asiat meni vähän hankalasti, se luuli että oon yks toinen samanniminen tyyppi, ei mulle tullu mieleen et ois sekottanu :D onneks asia selvis saman illan aikana.

Mua sitte nolotti toi sattumus ihan törkeesti ja pyysin anteeks ku häiritsin ja hiljenin. Hän alko kuitenki sanoa että ei tarvi hävetä, oli kuulemma aatelluki että pitäis puhua mulle. Jooh. Hellyin silti ja alettiin snäppäileen ja siitä tuli saman tien päivittäistä. Noin kuukauden jälkeen heräs pieni ihastus. Nähtiin sillon tällön parin muun kaverin ja sen kesken, ja se aina kiusotteli mua yms. Ku oltiin juteltu n. 3kk, oltiin puhuttu jo tosi henkilökohtasistaki asioista siellä snäpin puolella ja sitte se yks kaks tunnusti että haluais ehkä jotain vakavampaa. Yllätyin jotenki niin etten osannu reagoida, sanoin vaan että mulla on ollu jonkunlaisia tunteita mutta en oo niistä ihan varma. Se sano yllättäen että joo, sama, pitää nyt miettiä. Sen jälkeen juttelu vähän hiipu ja loppu sit oikeestaan kokonaan. Kesällä käytiin extempore kattomassa auringonnousua sen ja sit yhen mun kaverin kans, sillon oli flirttiä todellakin taas ilmassa, mutta sitte se ei enää vastaillu ja mä ärsyynnyin ja jatkoin elämääni.

Loppukesällä/syksyllä seurustelin sit toisen tyypin kans ja olin unohtanu tän pojan. Ku toi suhde loppu, snäppäilin satunnaisesti ton pojan kans mut ei mitään ihmeempiä. Nyt tässä alkuvuodesta oon huomannu et pieni ihastus on jälleen heränny. Ollaan pyöritty samoissa porukoissa sillon tällön ja se on ohimennen tullu taas töyttimään yms, hakeen high fiveja ja just tämmöstä satunnaista huomioimista. Snäppäiltiinki taas parina päivänä tällä viikolla, pitkästä aikaa.

Ongelma on, en tiiä mitä ton päässä pyörii ja kannattaako ees yrittää ottaa selvää? Oon nähny sen viime aikoina välillä yhen tytön kans, en tiiä onko ne yhessä vai mitä, vaikka samalla tavalla se on välillä jutellu mulle jotain (tiiän, ei tarkota etteikö ne vois olla yhessä..). Tällä pojalla on muutenki paljo naispuolisia kavereita. Pääosin oon miettiny, että jos nyt meillä ois mahollisuus ni sen aika ois NYT, koska jos nyt annan sen mennä ni en varmaan enää saa mahollisuutta ees kaverina, ku ollaan lähtemässä eri suuntiin opiskelemaan..

En tiiä saako tästä mitään irti, lähti vähän lapasesta kirjottaminen, mutta kysykää tarkennusta jos tarviitte. En jaksa ees oikolukea, joten pahottelut kirjotusvirheistä. Ja kiitos niille jotka viittii lukea!