ananannansns29.6.2018 21:42
1/5
joku auttaa exän kans??�

et miten saisin exän takas? oon tosi kiitollinne jos joku vois auttaa ja ei tarvitse laittaa mitää muut ku jos koitat auttaa :)

erottii vuos sit mut rakastan häntä vieläki. oon menny monta kertaa puhuu sil ja tehny ihan kaike mitä pystyn koska se on ja on ollu mu ainoo syy elämää ja onnellisuutee. se pelasti mut ku tutustuttii.

oltii eron jälkee muutama kk puhumat ja sit menin ite puhuu ja sit tän vuode puolel nähtii muutama kerra mut sit se ain on sanonu et ei haluu tyttöystävää jne kaikkee tämmöst ja sit pari kuukaut sit sil kuulemma oli tunteit mua kohtaa mut ei haluu ketää, olin taas tyhmä ja sanoin et ehk parepi ettei jutella tai nhä. Kosk ajattelin joteki et se toimis et sit se haluis tai jtn :))))(( ku en ollu ees varma sen tunteist ja oon nii turhautunu ku en keksi yhtää mitää ja seo mu ainoo vaihtoehto.

No menin sitte ny muutama pv sit puhuu sil taas ja eihä sil mtn tunteit enää oo :-))-)-)-)-)- jee ja no se oli mul sillee ”voitko vaa mennä eteepäi” ja ku koitin vaa et oltas edes frendei nähtäs tai edes juteltas nii se sano et se ei haluu olla ees kavereit ja et tehäö silleen et ei jutella mut jos tulee tärkeet asiaa voi tulla sanoo...

ja se sano vast ne eron syyt ja yks oli että ku en menny näkee hänen kavereit ikin kosk olin sillo nii epävarma itestäni yms. Nii et ei enää onnistus et sen kavereit ei kiinnostas nähä enää tai jotai tommost sano. mut ei meil koskaa ollu mtn riitoi ees sinä aikan ku oltiin yhes.

okei eli oon kokeillu et en puhu sil, oon koittanu et puhun ja puhutaa puhelimes ja nähää ja no se sit toimiki vähä ku sil heräs tunteit taas ja siin oli kaikkee...

Mut ny ku se ei haluu ees jutella tai nähä ja en pakottaakkaa voi nii mitä voisin tehdä? ja tiiän et ei varmaaoikee mitää mut tekisin oikeesti ihan mitä vaa iha sama kui vaikeet se tulis olee jote :)) kuiteki ku sil oli vähä aikaa sit tunteit nii kai jotai pystys joteki tehä ja ku ei me koskaa nähä missää sillee sattumaltkaa tai mitää ja en tosiaa voi sitä pakottaa jutella ja nähä.

kiitos jos joku vaivautuu miettii ja auttaa mua täs oon ikuisesti kiitolline