xs9f2evd29.7.2017 19:23
1/3
jeesatkaas vähän

morjes,kaksi kertaa on tullut ihastuttua ja nyt viimeisellä kerralla tuli sukellettua ja kovaa. kumpinakin kertoina ihastus on antanut vähän vastakaikua mutta loppujenlopuks kiinnostus lopahtanut. Viime kerran epäonnistumisen jälkeen ei ole millään jaksanut yrittää ketään. Pessimisti + introverttiys ei ehkä ole paras yhdistelmä tässä tilanteessa.. oon huomannut että musta on tullut hirveän epävarma itsestäni ja olen alkanut viihtymään paljon yksin.

Olen hyvin tunnettu koulussa ja kavereita riittää, mutta Pelottaa vaan ajatus että erakoidun täysin muista kun ei oikein tunnu kuin muutamat ihmiset miellyttävän seurallisesti. Oon vaan kyllästynyt sellasiin selkään puukottajiin, esittämiseen ja kaikkeen smalltalk kaveruus paskaan mihinkä tässä iässä törmää aika paljon.. kuulostipa synkältä:D

Hyvin läheisyyden haluisena ihmisenä alkaa masentamaan tilanne. Lukio kolmannelle juuri ollaan menossa ja eikä ketään ole ollut kiikarissa pitkään aikaan:7. eikä enään uskallakkaan ottaa ketään kiikariin kun pelottaa että tulee hylätyksi taas.

baarit ei ole vaihtoehto kun sieläkin hilluminen tuntuu niin vastenmieliseltä eikä niistä pubiruusuista kyllä potentiaali ole päivää pidempään "seurusteluun". ehkä olen liian nirso, ehkä pitäs tyytyä johonkin helppoon? ehkä pitäs vetää kunnon fuckboy mood eikä miettiä syvällisesti kun se tuntuu niin tän ikäsiin tytyihin vetoavan:D aivot narikkaan ja elämärisaseks.

piirejä mistä etsiä mahdollista seurustelu kumppania ei oikein ole, kun juuri ryypättyä tulee harvoin, eikä lonkalta jossain kaupassakaan ketään näppärän näköstä uskalla lähestyä:D sen tiedän ettei kukaan kotoa tule hakemaan mutta kirjottelin nyt muuten vaan kun tää nyt tässä mielenpäällä ollut

-18 m