CrazyStrawberry9.6.2018 9:50
1/1
Jätkäongelmia

Ah niin kliseinen aihe mistä en ikinä uskonut tänne laittavani mitään.
Juttu on siis se, että tapasin aika tarkalleen vuosi sitten jätkän, jonka kanssa säädettiin kuukausi pari. Mun omassa elämässä tapahtui kumminkin vähän kaikkea, ja päädyin rytäkässä lopettamaan jutun tän jätkän kanssa tosi paskamaisesti, ja kyllä, kaduttaa.
Ollaan kumminkin juteltu enemmän ja vähemmän silti tuon jälkeenkin ja joissain tilanteissa nähty livenäkin. Ei tuo ole tuntunut mitään kaunaa kantavan, mutta olisi kyllä ihan ok mulle vaikka olisikin mulle asiasta vihainen tai jotain, tai ennemminkin ymmärtäisin että on.
Joku kuukausi sitten alettiin puhua taas enemmän ja nähtiinkin useammin, ensin jätkän aloitteesta, sitten muista syistä ja sitten myös mun. Toisinaan on ollut kumminkin päiviä, kun jätkä on ollut kylmempi tai ei ole puhunut mitään, yleensä sen jälkeen kun ollaan nähty kahdestaan. Toisinaan ollut myös aikamoinen dickhead.
Noin viikko sitten jätkä oli toisella paikkakunnalla ja satuttiin molemmat olemaan yöllä hereillä ja päädyttiin puhumaan syvällisemmin, jolloin tuli esille että kummallakin on yhä tunteita toista kohtaan. Jätkä myös totesi härnäävänsä ja kiusaavansa juurikin siitä syystä. Ehdotteli myös näkemistä, ja nähtiinkin siitä seuraavana iltana. Mulla oli kumminkin ollut huono päivä, minkä jätkä kyllä tiesi, ja olin vähän etäinen. Nyt ei olla taas sen jälkeen sitten oikein puhuttu, toisinaan muutama sana netissä, jätkä ei siis vastaa mihinkään. Heti se kyllä kaiken katsoo, mitä sille laittaa, mutta harvassa tilanteessa vastaa mitään. Somessa puhuminen ei koskaan ole ollut mikään tuon lemppari, joten sikäli ihan normaalia, ja tuollaista on ollut ennenkin, mutta pistäähän tuo silti vähän miettimään, että eikö tykkääkään vai mistä on kyse.
Eilen ja toissapäivänä satuin näkemään sen porukassa. Ja oli siinä ihan normaalin oloinen itsensä, mutta aina ollut porukassa hiljaisempi, niin ei montaa sanaa vaihdettu, varsinkin kun muut siinä olleet eivät tiedä mitään tapahtuneen. Selkeästi tuo kumminkin kokoajan tiedosti että olin paikalla, eikä ollut mitenkään välttelevä tai lähtemässä pois.
Osaako kukaan sanoa ylianalysoinko koko juttua, kun ei tässä kumminkaan ole tapahtunut mitään mitä ei olisi aiemmin ollut, vai onko mulla ihan syy ihmetellä? Koitanko nähdä tuon kahdelleen jossakin vai annanko vaan olla ja odotan avaako tuo suutansa?

Niin, ja siis kolme päivää sitten kysyin tuosta sen hiljaisuudesta, ei vastannut siihen mitään, mutta ei yllättänyt sekään :D