meitsivain_19.5.2017 18:12
1/4
Jätkäongelmia

Noni, elikkä mun treenikaveri koittaa koko ajan shippaa mua sen poikakaverin kaverille ja nähtiinki jengillä livenä keskiviikkona harrastuksen päättötapahtumas. Noh, se jäbä oli kuulemma sanonu tälle mun kaverille että mä vaikutin kivalta ja se haluis tutustuu muhu paremmi ja kysyin silt snäpis et pitääks se paikkansa nii kuulemma joo ja nähää huomenna jengil nii et mentäs pihalle kokoonpanol mä, mun treenikaveri ja sen poikkis, tää jätkä ja pari muuta treenikaverii. Ja no se snäppäilee mulle aika usei ja no täl meiä jengil on wappiryhmä jos puhutaa aika paljo. Mut siis se vaikutti tapaamisenki perusteel tosi mukavalt ja fiksult ja kunnolliselt, mut silti mua jotenki ahistaa ja mietityttää koko homma :D Mua on jotenki kai sit vaikee miellyttää, ku tunnen pari muutaki kunnollist ja mukavaa jäbää mut en vaa koskaa ihastu niihi xdd

Enkä siis oo ikin seurustellu ja koska joku kumminki kysyy ikää nii 15 oon. Mut siis ehkä mua pelottaa jotenki se, että jos tää jätkä tykkääki must mut mä en koskaa ihastu siihe nii ois jotenki surullist sit särkee sen sydän :( sitku tää mun kaveriki koko ajan painostaa ja jankkaa mite söpö pari oltas nii molemmil meil meinaa palaa pinna..
Mut siis aattelen aina et ois kiva jos ois poikakaveri, mut silti niiku tuntuu et kaikist mun tuntemist jätkist vaa puuttuu se jokin xdd Kai jonkinlainen kipinä, en tiiä. Pelkään, ette vaa koskaa löydä sitä oikeeta, vaik toisaalt oon viel nuori nii aikaa on mut silti, ent jos oon vaa liia vaativa jotenki? Ja tää on salee eka kerta ku joku myöntää olevansa kiinnostunu must.. nii siksiki varmaa hämmentävää.

Mut pitäskö mun ny vaa edetä iha kaveripohjalt ja olla välittämättä shippauksist? :D