Emiliad16.3.2018 17:29
1/5
Jätkän kummallinen käyttäytyminen

Tutustuttiin yhden pojan, sanotaan Matin, kanssa pari kuukautta sitten bileissä. Kumpikaan meistä ei ollut kovinkaan kännissä ja hän kehui mua söpöksi ja halailtiin ja käveltiin käsikkäin keskustassa. Tämän jälkeen alettiinkin snäppäilemään ihan koko ajan. Nähtiin myös pari kertaa vapaa-ajalla ja meillä oli todella hauskaa. Yhdessä vaiheessa hän kertoi exästään, jonka kanssa oli eronnut joulukuussa. Näin myös parin kyyneleen tipahtavan poskelle. Meillä taisi kai olla tuossa vaiheessa jotain juttua, kun näin jälkeen päin ajattelen.

Tämä poika asuu siis viereisellä paikkakunnalla ja ajomatkaan menee puoli tuntia. Vähitellen aloimme näkemään aina vain kerran kuussa ja hänen entinen hyvä ystävänsä, sanotaan Pekka, oli ahkerampi vierailemaan täällä mun paikkakunnalla. Ollaan siis tämän Pekan kanssa oltu kavereita jonkun vuoden verran. Eräänä päivänä kuitenkin hänen kuskinsa päätti lähteä sovittua aikaa aiemmin takaisin kotimatkalle, eikä Pekka huomannut näitä hänen lähettämiä viestejään, joten hän jäi ilman kyytiä tänne. Päätin sitten olla hyvä ystävä ja sanoa, että hän voi olla meillä aamuun asti, että saa uuden kyydin kotiinsa. Tässä vaiheessa tein pahan virheen. Tämä Matti veti asiasta herneet varsin syvälle nenään ja aloitti mykkäkoulun. Menin sitten kysymään snäpissä mikä on ongelmana ja sain selville, että tämä Pekan kuski oli ollut Matin paras kaveri ja hän oli kertonut Matille illan tapahtumat. Mitäänhän ei tänä yönä edes tapahtunut, joten Matti suuttui mielestäni aivan turhaan. Tämä päättyi siihen, että striikkimme katkesi, emmekä olleet tekemisissä siis enää edes puhelimen välityksellä. Tässä vaiheessa kuitenkin Pekan ja Matin välit menivät poikki, enkä edelleenkään tiedä miksi.
Sen kuitenkin tiedän, että Matti ei halunnut missään vaiheessa uskoa, ettei mun ja Pekan välillä olisi mitään.

Sain kuulla viikko tämän jälkeen Pekalta, että Matilla saattaa olla uuden tytön kanssa juttua. Oikeastaan alussa halusin olla Matin kanssa vain ystäviä, mutta näin myöhemmin ajateltuna taisin tykätä hänestä, joten olin aika maassa tämän kuultuani. Juuri äsken Matti tuli yhtäkkiä kertomaan mulle, että hän ja tämä hänen uusi tyttöystävänsä ovat eronneet. He kerkesivät olla yhdessä siis reippaan kuukauden. En tiennyt mitä olisi pitänyt sanoa, sillä vielä pari viikkoa aiemmin olimme kuin pelkästään tuttuja, mutta nyt kun hän on eronnut, hän käyttäytyy ihan eri tavalla. En todellakaan tiedä mitä pitäisi ajatella, joten kertokaa te mitä tämä Matti yrittää käytöksellään hakea?