huiskajainen22.5.2017 18:48
1/2
jätkän kiinnostus loppui?

Tapasin about kuukausi tai pari sitten yhden vuotta itseäni vanhemman jätkän kaverini kautta, ja tuntui että juttu luisti heti hyvin ja homma pelitti. Näimme kuitenkin vain pari kertaa porukassa. Aluksi hän kumminkin ignoorasi aina snäpissä, kunnes yksi päivä tuli juttelemaan. Tähän väliin mainittakoon, että kyseinen herra on todella tunnettu täälläpäin, toisin kuin itse olen ehkä vähän nobody.

Homma eteni ihan hyvin aikansa, kunnes yksi päivä sitten nähtiin nopeasti. Silloinkin kuitenkin meni todella hyvin, juteltiin ihan normaalisti eikä mistään akward hiljaisuudesta ollut tietoakaan. Ei ihan kahdestaan kuitenkaan oltu vaan pienellä porukalla. Kuitenkin kiinnitin huomiota että hän vähän väliä haki katsekontaktia paljon enemmän kuin mitä aiemmin nähdessämme.

Nyt kuitenkin on hiljentynyt huomattavasti snäpissä, ignoorailee melko paljon mutta vastaa kuitenkin jos kysyy esimerkiksi kuulumisia, ja joskus kysyy takaisinkin. Aloin kuitenkin miettiä, että onko hänen kiinnostuksensa vain lopahtanut nähtyämme vai teinkö jotain väärin? Pitäisikö yrittää vielä jutella jotain vai antaa vaan olla?