motherofdragons29.7.2017 9:33
1/16
jätkä valehteli ja ehdotteli seksiä muille

Eli siis, kerron tähän alkuun että jo ennen meiän seurustelua en luottanut jätkään pätkääkään koska tiesin hänen olevan fuckboy ja yritin lopettaa jutun monesti. Ihastuin kuitenkin koska hän oli niin ihana ja vakuutti koko ajan että on "umpikusessa" muhun eikä ikinä satuttais mua eikä halua ketään muuta. Tyhmänä uskoin ja alettiin seurustelemaan. Jatkoin kuitenkin jätkän epäilyä ja olin siinä uskossa että sillä olisi muita muijia/puhuisi monen muun muijan kanssa tms. Jätkä vakuutti ettei tehnyt mitään sellaista. Samaan aikaan olin kuitenkin tosi onnellinen ja meillä oli ihanaa ja jätkä sanoi aika nopeesti rakastavansa mua ja että olin parasta mitä sille on tapahtunut.
Kuuuuitenkin, epäilin vieläkin. Jätkä siis ollut aina sellainen että kuolaa jokaisen muijan perään ja esim kommentoi ig:ssä monien kuviin kaikkea, lähettelee diretissä viestejä tms, pannut todella montaa muijaa. Kaikki mun kaverit varoitteli että se ei paranna käytöstään vaikka seurusteleekin. Aloin silti pikkuhiljaa uskoo että jätkä halus vaan mut eikä tekis tota enää.
Sitten yks päivä päätin että mun on pakko tietää. Aikasemmin jätkä oli näyttänyt wappi ja snäppi keskustelut (kenen kanssa siellä eniten puhuu siis) omasta tahdostaan, en siis itse ollut pyytäny nähdä. Jäi kuitenkin kaivelemaan että entäs se ig. Jätkän mennessä suihkuun menin siis kattomaan sen instagramiin directiin. Ja siellä oli useita tyttöjä kenelle se oli lähettänyt viestiä kun meillä oli säätöä JA myös kun me seurusteltiin. Viestit oli tyyliä "millon me vietetään yhteine yö" "snäpätääks tänää" "entä tänää" "näin sut tänää salil, näytit vitu hyvält". Ja siis toi snäppäys tarkottaa sille sitä, että ne muijat lähettää sille nakukuvii mille se sitten runkkaa ja lähettää siit videoita.
Tuntuu ihan älyttömän pahalta ja pettyneeltä. Mulla on aina ollut huono itsetunto ja tää murskaa sen. Pahint on et aloin oikeesti uskomaan et se yrittäis tosissaa mun kaa. Ja se et samaan aikaan se sanos rakastavansa mua ja teki tota. Muutenkin valehteli kaikesta.
Kerroin jätkälle heti mitä löysin ja se oli kyllä ihan älyttömän rikki ja sanoi ettei tiiä miks teki noin, et haluis muka vielki vaa mut eikä tiiä mitä tekee ilma mua. Ollaa riidelty nyt kaks päivää täst ja en oo ikinä nähny et kukaa ois noin rikki mut en tiiä pystynkö jatkaa enää senkaa, ku en luota siihen yhtää ja toi sen käytös oksettaa mua.
Mitä te demut tekisitte täs tilanteessa? Rakastan sitä kuitenkin ihan älyttömästi.

Ja tiedän että toisen kännykän tutkiminen on väärin. Ja ollaan molemmat parikymppisiä.
Sori sekavasta tekstistä :c